Niedobra. 10 Napisano 25 minut temu Znieśli jajko … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insajder 0 Napisano 24 minuty temu Obleśna to ty jesteś gruba ja jestem dużo chudszy od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insajder 0 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, Niedobra. napisał: Znieśli jajko … Ile już pereł z rana wypiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 23 minuty temu O tak dla ciebie jestem obleśna nie chce mieć koszmarów zboku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 10 Napisano 23 minuty temu Przed chwilą, Insajder napisał: Ile już pereł z rana wypiłaś? Indyk zniósł mordo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 10 Napisano 22 minuty temu Indycze jajo …. Hahahaha indyk się zniósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 10 Napisano 22 minuty temu Mordo impreza trwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insajder 0 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, Niedobra. napisał: Indycze jajo …. Hahahaha indyk się zniósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insajder 0 Napisano 20 minut temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: O tak dla ciebie jestem obleśna nie chce mieć koszmarów zboku Dla normalsów na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 14 minut temu Zimno mi w łapy i se piłam capucino ale niedobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 13 minut temu Szlora nie chlej tyle bo obora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insajder 0 Napisano 9 minut temu 4 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Zimno mi w łapy i se piłam capucino ale niedobre Niedobre bo sam cukier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 6 minut temu Mnie też Madzia zbanowała, jak widzę :) Zdaje sie, ze "pozyskała" jakąś moderatorkę do opieki nad jej wyjątkową osobą. Jestem naprawdę pod wrażeniem, ile ta kobieta osiągnęła, jest gwiazdą kafeterii. Jak też będę zbliżać się do 60-tki, chcę być taka jako ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 48 Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, Insajder napisał: Niedobre bo sam cukier Nie gadaj do mnie bo mam zle wrażenia i nienawidze do końca życia i nie chce zmieniać opinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 4 minuty temu (edytowany) Według mnie to jest Geniek we własnej osobie, ale rzeczywiście udaje. Co znaczy, że jest mocniej pie.rdoln...a, niż gdyby była po prostu alkoholiczką Edytowano 3 minuty temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach