Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pati86

Panie powiedzcie co musi zrobic facet rzeby zwrócic na siebie waszą uwagę??

Polecane posty

Słuchajcie mam znajomego , jest strasznym pesymistą, nie jest najprzystojniejszy ale ma wspanialy charkater i to bardzo ciekawy człowiek a zalamuje go to ze boi sie ze nie znajdzie sobie nikogo co byście mu doradzily??? Prosze o szczere komentarze

Gość szczerze mówiąc
(a może szczeŻe ;p ) naucz się najpierw ortografii

Gość dokladnie
wiedz ze nie zwrocisz na siebie uwagi jesli bedziesz pisal "rzeby" wypowiedzi na topiku nie czytalam moze i tam sa jakies "drobne"bledy :)

Gość monia_007
Przede wszytkim szczerość, otwartosc , poczucie humoru. Na pewno zadziała.Jesli dziewczyna ma dobrze w głowie poukładane to pozna się że to fajny facet. Życzę powodzenia wszytskim samotnym facetom w podbijaniu damskich serduszek:)

a nie jest ci z tym ytroche zle?? bo niektorzy tak jak moj kumpel sie doluja a niektorzy to zlewaja. nie wiem jak ty ale on jest jeszcze prawiczkiem (28 lat).

--> Nie sądzę, aby jakaś dziewczyna wytrzymała ze mną dłużej ;-) . Poza tym sam nie wiem, czy chciałbym mieć dziewczynę, czy nie. Z pewnych względów byłoby fajnie, a z pewnych nie.

no ale co prze to rozumiesz?? jak to zadna by z toba nie wytrzymala??? :D dziwne

najwazniejsza jest postawaj, bo ja bedzie takim pesymista i z gory zakladal ze nikogo nie znajdzie to tak bedzie, dlatego musi byc pewny siebie, bo jaki facetby nie byl malo przystojny to jak jest pewny siebe - zawsze znajdzie dziewczyne. uwierzcie mi, mam kolegow, niektorzy nie blyszcza uroda, ale jak oni luzno zarywaja gadki z dziewuchami, w ogole nie ma u nich czegos takiego ze sa gorsi od innych facetow, kazdy ma szanse. I na tym wlasnie polega ich urok.

Gość Mój facet też
nie grzeszy urodą, ale znalazł dziewczynę - mnie :) a raczej.. to ja go znalazłam ;)

jesli chodzi o faceta to jak mowi moja mama - wystarczy zeby byl choc ciut ladniejszy od diabla :) Facet niemusi wcale byc ladny, wystarczy ze bedzie mial jedwabista osobowosc i tyle! W ogole jak mozna byc tak niepewnym siebie, kazdy cos w sobie ma. Ale tez mama takiego kolege, laski chca z nim byc, a ona ma taka niska samoocene, ze tylko mowi ze on nie chce byc z taka i taka dziewczyna bo on nie jest ich wart. Rany do czego to doszlo. Od takiego czlowieka odrazu odpycha, bo on chyba sam nie chce nikogo znalezc.

kazdy ma wady, ktorych nie sposob sie wyzbyc.. Mysle, ze po prostu musi byc soba. i tyle. Zadne gra, czy maska nie doda mezczyznie kobiet. Byc soba to byc naturalnym. Strach faceta przed kobieta go eliminuje juz na starcie. A jesli jest spokojny i w sumie malo go to obchodzi, czy sie spodoba czy nie, no to wtedy jest interesujacy. Bo jest sie wtedy soba. Strach jest okropny. Zalazek zla, niepowodzenia, paralizu. Przestancie myslec, by sie podobac to sie spodobacie! Nie ma faceta takiego a takiego, ktory na ogol sie podoba. Podobac sie moze i brzydal, jesli jest super zgodny ze soba samym, jesli jest odwazny, czyli jesli jest soba. :)

podpisuje sie pod wszystkim co pisal Selli. A w szczegolnosci uwazam te wypowiedzi za trafione \"Strach faceta przed kobieta go eliminuje juz na starcie. A jesli jest spokojny i w sumie malo go to obchodzi, czy sie spodoba czy nie, no to wtedy jest interesujacy\", \"Nie ma faceta takiego a takiego, ktory na ogol sie podoba"

Gość przede wszystkim
musi miec pieniadze.

Gość a ja widzę często
przebrzydkich facetów i jakimś cudem zawsze mają oni i żony i gromadki dzieci.. ;)