Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłoptotana21

solarium pierwsza wizyta

Polecane posty

Gość Miskastr
zazwyczaj 1min-1 zł...w takich granicach.... Dziewczyny a jeżeli idziesz na stojące to co z rękoma i nogami w jakiej pozycji stac?

Gość dd981
Ja jak już idę do solarium, to koniecznie biorę ze sobą przyspieszacz opalania eva sun. Krócej wystawiam skórę na szkoldliwe promieniowanie i szybciej można uzyskać opaleniznę.

Gość preciious
witam , widzę , że od ostatniego postu minęło trochę czasu ale mam nadzieje , że któraś z was mi pomoże . Pod koniec listopada , czyli za jakiś miesiąc i trochę wyprawiam urodziny i chciałabym się opalić na tzw. czekoladkę . Powiedzcie mi od kiedy bym musiała zacząć chodzić i na ile , żeby się tak opalić .? Karnację mam taką średnią , nie bardzo jasną i opalam się bardzo szybko zazwyczaj na przysłowiowego raczka . ; )

Gość eluś
na pewno w 100 procentach lepsze solarium jest na stojąco bo wtedy opalanie jest równe niż na leżącym

Gość rekinnkaa
Na pewno warto w pierwszej kolejności zainwestować w dobre kosmetyki. To jest podstawa. Szczególnie polecam te po opalaniu, ponieważ pielęgnują naszą skórę. Tutaj https://sklep.soleo.pl/kosmetyki-soleo-115 znajdziecie ciekawą propozycję.