Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuu

To znaczy że wszyscy tu śpią?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuu
obudziłam się musze coś zjeść , zapomniałam o kolacji:)

Gość uuuuuuuuuuu
zmykam do kuchni :) miłej pracy i po pracy:) pa

Gość dobra raba
Indianeczka. Ale po tych 6 godz. to chyba przespisz caly dzien . Ja mam zamiar tak zrobic. Jechalam polo nocy i chlalam kawe. A teraz zapomnij o spaniu. Po necie latam.Z ludzmi plotkuje. Prosze nie spijcie. Chociaz sobie was poslucham.

Gość uuuuuuuuuu
dobra raba powiedz coś cirkawego , ja zmykam po jedzonko:)

Gość dobra raba
OK. Powiem wam cos . Dowiedzialam sie kiedys , ze sex oralny po angielsku to "blow job " Przetlumaczylam to i mi wyszlo "robota dmuchana" i wtedy zrozumialam kawal ,ktory czytalam w jakims sprosnym czasopismie po angielsku. Rzecz dzieje sie w Texasie . bardzo bogata wdowa wchodzi do swojego wspanialego domu ,ubrana w cholernie drogie futro, na palcu potezny diament. Bierze urne z prochami swojego meza i mowi do niego: Kochanie ,pamietasz jak 20 lat temu obiecales mi takie futro .n igdy mi go nie kupiles, a teraz go mam.A pamietasz jak mi obiecales wielki diament , tez mi go nie kupiles , ateraz go mam. Ale ja pamietam , ze ja tez ci cos obiecalam "blow job" robote dmuchana, wiem ,ze nigdy tego nie zrobilam ,ale teraz sie poprawie. Kobieta podnosi pokrywe z urny i fuuuuuuuuu wydmuchala go.

Gość tak se pisze
hehehe, dobre a ja wlasnie sie obudzilam, teraz zjem kolacje ktora mi tu zalega na stole - zasnelam z bolem glowy a juz mi przeszlo wiec moge jesc i wogole a dzien mialam taki ciezki za soba ze nie do uwierzenia a wogole ocean mi sie snil i jakies podwodne krocionogi i inne zyjatka

Gość klop
no to dobranoc.

Gość dobra raba
Ja jestem specjalistka od snow ,moja droga.No i jak ci sie snila zimna woda oceanu, to szczescie , ale jesli wpadlas do niej to cierpienie. Wiec mam nadzieje ,ze ci sie snila czysta lub zimna ,lub ze plynelas po wodzie bo to radosc.

Gość tak se pisze
woda byla bardzo czysta a ja tam bylam jakims obserwatorem i plywalam bez problemu no to fajnie by bylo gdyby to oznaczalo szczescie ale raczej mi sie wydaje, ze sen wzial sie z tego, ze czytalam dzis opis filmu dokumentalnego, ktory leci teraz w kinach, i jakos podzialal mi na wyobraznie :)))))))))))))) mmmmmmmmmm... jak ja lubie snicno, zjadlam te kanapki, jeszcze herbate sobie zrobie, druga a wogole teraz moglabym tu siedzec do rana :))) znacie uczucie gdy przejdzie calkowicie bol glowy? ja wtedy nie do zdarcia jestem i ... szczesliwa?? o, to te szczescie ze snu?? ;DD

Gość dobra raba
Boli glowy raczej nie mam, ale wiem co to byc wyspana na pelny gwizdek. Czlowiek sie unosi ;wiec sie ciesze , ze tak masz . Posiedz sobie ponadrabiaj zaleglosci w sieci,

Gość tak se pisze
dopiero teraz wrocilam z buszowania po forum uczuciowym; pewnie juz spisz.. to ja ide sie wykapac a potem.. potem sprobuje obudzic kogos, kto spi obok, w szczegolnie mily sposob dobranoc wszystkim! a przypomnialo mi sie cos: wczoraj o tej porze zamawialam taksowke na dworzec (miniony dzien spedzilam w calosci w podrozy tam i we wte), wyraznie obudzilam dyspozytorke bo wykrzyknela mi w sluchawke "dobry wieczor" a potem nie mogla uwierzyc ze 5:15 to pozniej niz 5:00, zakrecona byla na maksa

Gość dobra raba
No to przyjemnego relaxowania zycze .

Gość tak se pisze
o, jeszcze jestes? no ja spadam, dobranoc :))) ide herbate wypic, te druga, k... jak ja nienawidze sie kapac, bo to zawsze z depilacja calego ciala sie wiaze czyli jest to ciezka i dluga praca :((( heh.. ale fajnie bylo pogadac :))) i dzieki za tamten kawal o blow job