Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggina

Kiedy wziąć pigułkę?

Polecane posty

Gość gggina

Hej! Mam pytanie do wszystkich Pań przyjmujących pigułki od dłuższego czasu. Mianowicie-dziś w nocy następuje zmiana czasu na letni i w związku z tym moje pytanie: czy mam brać pigułkę o godzinie 20 starego czasu (tak jak do tej pory) czy o 20 nowego czasu (czyli o 19 starego)? Wiadomo-dziś wezmę jeszcze normalnie o 20, ale co z jutrzejszym dniem i resztą? Bardzo prosiłabym o odp i z góry dziękuję:-)

Gość buhehehehe

Gość gggggg
własnie mam to samo pytanko.mam nadzieje ze udzieli nam ktoś odpowiedzi.

Gość biorę pigułki od kilku lat
i zawsze przy zmianie czasu biorę w ten sposób, żeby różnica wynosila ok poł godziny, chociaż wiem, ze godzina nie ma znaczenia. Biorę pigułkę o 7:30 rano, jutro zamierzam wziąć o 8:00- czyli pół godziny wcześniej, niż dzisiaj (bo przecież jurto 7:30 będzie o 8:30:) )... następnego dnia wezmę kilka minut przed 8:00, później trochę wcześniej itd aż znów dojdę do 7:30. A tak w ogóle- to można spokojnie brać wg nowego czasu- godzina to naprawdę żadna róznica...

Gość markotka23
poco te kombinacje...przecierz bez problemu mozna zmienic czas brania tabletki.. roznica nie mozebyc tylko duza..

Gość afle
gratuluję regularności. Pigułki przyjmuje się mniej więcej o tym samym czasie, nie panikujcie z powodu jednej godziny!