Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowokator bez weny tworczej

Skonczyly mi sie juz pomysly na prowokacyjne topici .

Polecane posty

Nie czuje tez dawnej radosci jaka dawal mi podszyw , nie wiem co mam teraz robic :(

zrób sobięe przerwę - wrócisz z nowym entuzjazmem i nowymi tekstami, urlop jak nic Ci się należy

Gość tulipana
co MY teraz zrobimy?! :O

Tak myslisz ???? Moze masz racje , czuje sie wypalony i jestem ostatnio jakis apatyczny , to bardzo frustrujace uczucie....

Jestem zdruzgotana. Naprawdę. Nic gorszego nie mogło się zdażyć. Przywdziewam żałobę.

pewnie jesteś jeszcze osowiały, nie możesz sobie miejsca znaleźć , chodzisz z kąta w kąt- to mi wygląda na początki depresji !!! i pewnie czujesz się niepotrzebny co ?

dziekuje ze mnie pocieszacie ale jednak zawsze bardziej podobalo mi sie jak mnie atakowalyscie , to bylo takie ..... podniecajace

Gość przecietna kafeteriuszka
oj bo to wszystko przez nas - przyzwyczailismy sie do dobrego i nie doceniamy, podszywacze wzbijaja sie na wyzyny intelektu, wychodza z siebie zeby nam dogodzic,a my tylko usmiechamy sie lekko na widok podszywu pierwszej klasy. A tu trzeba sie oburzac -ze jak to, ze kto, ze sie podszyli, ze to obraza, ze sie poda do sadu, zglosi na policje, itp. Wtedy (tak mi sie wydaje) taki podszywacz ma prawdziwa satysfakcje :classic_cool:

jest mi żle i szaro....

Nie chce mi sie nawet dalej juz pisac , teraz bede sluchal depresyjnej muzyki , posluchajcie sobie islandzkiej muzyki rockowej to dowiecie sie dlaczego tam jest najwiecej samobojstw na swiecie

Gość ompka
czym że jest świat bez podszywaczy i powokatorów , bo gdzie indziej mogę poczytać o ssaniu bobrzych cool, drażach z biedronki,onanizowaniu się owocem mango lub wychodzeniu na spacer z żelazkiem? :-O W hołdzie podszywaczom i prowokatorom :

Nie roszcze sobie praw do podszywow gdyz zawsze bylo nas wiecej , moja dzialka to tematy o wyzszosci mezczyzn nad kobietami (nauczylem sie nawet kilku cytatow z bibli ) , wyzszosci dziewic nad innymi nieczystymi i plugawymi kobietami , jestem tez specjalista od kobiecego orgazmu i nawet napisalem artykul naukowy ze on jest wybrykiem natury gdyz nie jest niezbedna rzecza do prokreacji w przeciwienstwie do meskiego ( wyslalem to do gazety internetowej ale orzucili to - widocznie jeszcze nie dorosli do tej smialej tezy wyprzedzajacej obecna epoke ale tak to juz jest z Wielkimi Ludzmi sa doceniani dopiero po smierci) , lubie tez zakladac tematy jako dziecko (mieszkam juz sam o ojciec caly czas mi mowi ze jestem dziecinny - nie wiem dlaczego tak sadzi :O ) Lubie tez podawac sie za prawiczka chociaz zaliczylem juz 1256 (tysiac dwiescie piecdziesiat szesc) kobiet To sa oczywiscie tylko to co moge o sobie zdradzic , zajmuje sie tez innymi dzialkami jak to ze dlaczego dziewczyny nie chca polykac , jak karcic krnabrne kobiety (sam jeszcze nie wiem czy paskiem czy kablem od zelazka ale jestem w fazie testow), i o technikach bujania byczych worow wiem wszysko itp. Jak widzicie prowadze bardzo ciekawe i urozmaicone zycie w przeciwienstwie do was kupujacych tanie ubranka i buciki w tesco , osobiscie w srodowisku jestem uwazany za intelektualiste i bardzo inteligentnego czlowieka a obracam sie w wyzszych sferach ps. Mam zamiar zlozyc sprawe do sadu przeciw temu forum bo duzo przebywalem i jak naogladalem sie bledow ktore tutaj robicie to sam przez was zaczalem zle pisac , bede zadal wysokiego odszkodowania , musze skontaktowac sie z moim prawnikiem zeby to ustalic , ateraz chyba naprawde czas udac sie na urlop od takich degenaratow i analfabetow jak wy czesc]