Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez jestem waga

co to mzoe byc? i czym zlagodzic objawy...

Polecane posty

Gość tez jestem waga

czuje pieczenie i swiad w pochwie! do ginekologa ide dopiero w czwartek:( uplawow nie mam, wydzieliny jest tyle samo , mzoe bardziej zmienila barwe na zolta! znacie jakies sposoby aby narazie zlagodzic te objawy i czy cos podejrzewacie? czy mzoe byc to przez nadzerke? czy powodem czestego wrcajacego problemu moga byc tabletki anty???

Gość slonica
witema. ja tez odczuwalam pieczenie w pochwie ale bylo tow wynikiem zapalenia pecherza....nie polecam tej choroby;/ totalna rzez, co chwila chcialao mi sie siusiu a jak juz poszlam to wylecialy ze mnie dwie kropelki i myslalam ze umre tak mnie szczypalo.co do swedzenia to moze to byc objaw jakiejs infekcji na tle grzybiczym. ja taka wlasnie w tej chwili mam, lecze sie chyba tona lekow i z tego co mowil mi moj gin to moglo byc o tabletek anty. co gorsza te infekcje maja tendencje do nawracania:/ trzymaj sie cieplutko pozdrawiam p.s.jak nie dasz rady do czw, idz do apteki i spytaj sie pani czy moze podac Ci cos bez recepty zeby chwilowo zlagodzic objawy. moze Ci cos poradzi..

Gość tez jestem waga
dzieki z a odp! ja wlasnie teraz tez przechodza zapalenie pecherza, ale tamte objawy wystepowaly juz predzej:( musze czekac do czwartku:(

Gość slonica
kup sobie Furaginum!!tj na zapalenie pecherza bez recepty, cena chyba ok 6 zl.pieczenie od razu Ci przejdzie:D a co to swedzenia to nie mam pojecia

Gość tez jestem waga
mam to zawsze w domu, ale niestety chyba mi nie przeszlo do konca.. nie boli mnie akle czuje ze nie jest wyleczone do konca...ale dzieki z a odp