Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednym slowem niemadra

pewnie pobije wszystkie.....

Polecane posty

Gość jednym slowem niemadra

a ja mam wasik na gornej wardze, wloski na sutkach, nieregularne miesiaczki, klopoty z cera, 23,5 lata i JESZCZE NIE BYLAM U GINEKOLOGA... wybieram sie od dluuuugiego czasu, tylko pekam, bo ciagle sie boje tego, ze bede mu musiala powiedziec, ze jestem pierwszy raz, no i jeszcze pare innych rzeczy sie na to zlozylo, ze moja psychika wciaz odciagala moja wole od potrzeby pojscia do gina... dobra, teraz sie juz wybieram tylko pomozcie, czy musze mu mowic, ze jestem pierwszy raz i jesli okaze sie ze ten wasik i wloski na sutkach to przez hormony, to czy one przestana rosnac????

Gość nie musisz mówić
że jesteś pierwszy raz i bardzo wątpię, żeby o to pytał :) to nie spowiedź :) a co do wąsika, to tę przypadłość ma conajmniej 60% kobiet, więc nie jesteś wyjątkiem, nie musisz sie krępować :)

Gość olamakotki2
powiem tak..ile razy zmieniałam ginekologa tyle razy lekarz pytał mnie ukogo sie leczyłam dotej pory, dlaczego wybrałam sie ginekologa itp.. wiec wątpie czy nie bedzisz musiała powiedziec ze ejstes perwszy raz.. pozatym tak bedzie lepiej jak powiesz bo wytłumaczy Ci wszysko!! nie bój sie to nic strasznego

Gość a mysle ze
na wstepie warto powiedziec ze jestes pierwszy raz i chcesz sprawdzic czy wszystko oki, wtedy lekarz bedzie delikatniejszy........

Gość katrin...
Ja mam kolezanke ktora ma 28 lat i nigdy u gina nie była

Gość midka
teoretycznie nie musisz mowic ze jestes pierwszy raz, on sie co najwyzej bedzie wypytyal czy jestes dziewica czy nie. Ale jesli sie zapyta kiedy ostatni raz miałas robioną cytologie itd by np przepisac ci tabletki hormonalne by pozbyc sie twojego wąsika itd. Wiec lepiej powiedz ze jestes pierwszy raz, jak ja kiedys powiedziałam to babka byla super miła i dlatego ja tak dobrze wspominam, teraz takze jest miła oczywiscie;).