Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomponik

PRAGA.Kto był i może mi coś doradzić?

Polecane posty

Witam,chciałabym wybrać sie do tego miasta i chętnie wysłuchałabym jakie miejsca warto odwiedzic,niekoniecznie te z katalogow:)jak najlepiej jechac...Ach i czy ktos zna adresy w miare tanich noclegów,bo pomimo ilus tam stron o Pradze,trafiam na same drogie.A moze zle szukam;)Pozdrawiam!

Gość bzz
pruć po autostradzie, z winietką oczywiście, ile można, parkować samochód tylko tam, gdzie można, inaczej bardzo łatwo o mandat, i powędrować na Hradczany, są ogromne, wystarczy ziedzania na pare dni. Wąskie uliczki, knedliczki, absynt, Praga jest piękna

Gość lilijanna
bylam w Pradze parę razy.Spaliśmy w akademiku ( tyle że bylo lato jak studenci mieli wolne ) mozna tanio sie przespac -akademik po czesku to KOLEJ :-D tylko ze to było z 7 lat temu i wiele mogło sie zmienc.Zwiedziłam stary rynek ,złotą uliczkę -wtedy nieodpłatnie teraz podobno sie płaci ale warto

Gość idz na piwo
do piwiarni, swietna atmosfera, siedza przy dlugich stolach i spiewaja ( aklle nie pijani) Np U Kalicha

Gość kasia_no
Byłam na dwutygodniowych wakacjach w Pradze w ubiegłym roku. Mieliśmy niedrogi apartament blisko centrum Pragi i blisko rzeki. Spacerkiem można było dojść wszędzie gdzie chcieliśmy, a cena nie była tak zabójcza, jak w ścisłym centrum miasta. Zajrzyj na tą stronę może znajdziesz też coś dla siebie http://www.wakacyjnywynajem.pl/oferty

Gość bbtralalana
myśmy pojechali w ciemno tzn bez noclegow, wychodzimy z pociagu a gość pyta się czy potrzebujemy noclegu :D bylismy na jakiejś wieży /panorama miasta/ oczywiście Hradczany, most Karola, Złota uliczka..zresztą są przewodniki, internet bardzo podobała mi się grająca fontanna, niezłe widowisko Praha jest fajna