Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alymak

gynalgin

Polecane posty

Gość alymak

Ginekolog przepisał mi gynalgin( czopki dopochwowe) , ale mam problem, aby go włozyc, strzasnie boli, piecze.. kiedy jest juz na swoim miejscu;p praktycznie nie moge sie ruszac bo to wsyztko boli i swedzie... (naszczescie przesypiam najgorsze ale najpiewr musze zasnac!) i dlatego mam pytanie czy to jest normalne, i muisze to jako pzrezyc czy lepiej odstawic czopki? prosze o odpowiedzie bo dzisja wieczorem znowu mnie to czeka! ;)

Gość baraburka
to nie ejst normalne ze piecze..a to ze nie mzoesz sie ruszac to oznaka tego ze go źle włozylas..za płytko.. powinnas go włozyc jak tampona ,odstaw je lepiej

Gość tez jestem waga
wiem ze zle sie je wklada , maja taki dziwni ksztat dlatego ja zawsze dzielilam na 2 czesci i lepiej sie wtedy aplikuje ale zeby piekolo..to nie

Gość alymak
clakiem mozliwe ze je wkladam zle, tamponow nie moge niestety uzywacwiecwiec nie mam porownania,tymbardziej ze pierwszy raz musez je stosowac... pozatym to piecze takl jak wtedy gdy lekarz mnei badal, z poczatku myslalm ze to przez to ze jestem jesce dziewica i jak to lekarz powiedzial strasznie trudno sie mnie bada;/ ale to chyba nie przez to .... a co do pieczenia to nie maja te czopki celu zabicia bakteri, moze prze to piecze?

Gość baraburka
spruboj jeszce raz dzis i włoz głeboko tzn tak zeby sporo był od wejsc do pochwy wtedy Cie bolec nie bedzie ... uzywałam tych czopkow ale nie piekło mnie nigdy..

Gość uczulona jestes
radze odstawic

Gość gynalgin nie
powinien piec

nie, to uczulenie.tez tak mialam, ale jak go odstawilam, to po paru dniach przeszlo.odstaw je! bo onaczej sie bedziesz bardzo meczyc..

Gość Lady M.
Miałam podobny problem, jak Wy-czyli nawracające infekcje.Jednak mój ginekolog przepisał mi mi rewelacyjną (jak dla mnie) szczepionkę przeciw różnym infekcjom dróg rodnych.Nazywa się Solco Trichovac (czy jakoś tak).Do niedawna była dostępna tylko w Nimczech,ale na szczęście już jest w Polsce.Po wzięci 3 dawek (w różnych odstępach czasu) moje dolegliwości minęły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.Pozdrawiam

Gość tarele morele
ile kosztowala??

Gość wlasnie
Jesli mozesz to podaj cene takiej kuracji i jak ona wyglada.

Gość mlodzik
te tabletki kosztuja na recepte okolo 2 zl , ja tez ich uzywalam i nic sie nie dzialo , napewno zle je wkladasz skoro jestes dziewica!!

Gość mlodzik
hihi o sorki cos mi sie pomylilo...:)

Gość Bewitches
Mozesz spokojnie ten czopek przed wlozeniem oblac letnia woda.Ja tez tak mialam i pomoglo.:-)

Lady M. napisz prosze z jakiego jestes miasta - tzn. gdzie kupilas S. Trichovac i ile kosztuje? Bardzo Ci bede wdzieczna bo sama poszukiwalam tego ale rok temu, wtedy nie bylo w Polsce... Pzdr :-)

Gość czy Gynalgin
Czy stosowanie globulek Gynalgin może spowodować powstrzymanie miesiączkowania? Miałam wczoraj dastać

Gość brylancikowa
raczej nie ale moze opoznic

Gość czy Gynalgin
ale czy,wystapi po zakończeniu kuracji czy jeszcze w trakcie?? ależ mam kłopocik ,nie chce,żeby trafił mi okres na wakacje a czasu już coraz mniej 😭