Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka82

czy to mozliwe.....

Polecane posty

Gość pco jestem helol
mozliwe;)

Gość pco jestem helol
rozna moze byc rzyczyna ja robilam testy owulacyjne.. nie wykazaly owulacji.. poszlam do gina i okazalo ie ze mam zespol policystycznych jajnikow mam za gruba blone ( nie wiem jaka jest profesjonalna jej nazwa) ktora otacza jajnik.. jajeczko nie moze sie przez nia przebic i umiera na jajniku- powstaje cysta idz do lekarza owulacje mozna wywolac wiec sie nie martw;)

bo widzisz staram sie o dziecko i teraz zaczelam sie bardziej przygladac i stwierdzilam ze niemam owulacji. a te testy to mozna kupic bez recepty? pamietasz nazwe?

Gość znowu jaaaaaaaaa
bez recepty w kazdej aptece ok 25 zł paczka( chyba 8 testow) sa tez drozsze po 90 zł nie wiem czym sie roznia od tanszych idziesz do apteki prosisz test owulacyjny i tyle;)

Gość znowu jaaaaaaaaa
a od ilu sie starasz? jestes moja rowiesniczka;) ja sie staram od roku bezskutecznie;)

staram sie od pol roku,przed podjeciem decyzji o dziecku poszlam do lekarza i powiedzial ze wszystko jest ok. ale chyba nie jest ok bo nic nie wychodzi,a teraz jeszcze brak owulacji. a ty bylas u lekarza?

To nie musi być też tylko PCo, może to być wina hormonów, np za wysokiej prolaktyny. Idź do gina , najlepiej takiego co ma usg dopochwowe, zrobi Ci monitoring cyklu i bedzie jasne. A w razie czego zrobi badania i zdiagnozuje przyczyne. :) Powodzenia