Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ines22

BEZPłODNOSC

Polecane posty

Witam! Kilka razy byla okazja do tego bym zaszla w ciaze.Zdarzylo mi sie nawet tak,ze prezerwatywa utkwila mi na dluzszy czas w srodku.Do tej pory nic sie niewydarzylo.Czy to moze oznaczac,ze jestem bezplodna??

Gość no co ty....
czemu zaraz takie myśłi?Jedne zaliczają wpadki drugie muszą poczekać.Może poznaj swoje ciało kiedy masz jajeczkowanie i dopiero w te dni próby?Zawsze możesz iść do gina i porobić badania hormonalne czy wszystko jest ok.U mnie niestety nie jest ale ciągle mam nadzieje..

Nawet calkowicie zdrowa para moze czekac na ciaze kilka miesiecy,wiec to nie jest regula. Zebys dowiedziala sie na 100% czy nie masz przeciwskazan do zajscia w ciaze, musisz przeprowadzic badania hormonalne.Jesli wyjda z nich nieprawidlowosci, lekarz pokieruje Cie na dalsze badania.Bo na forum to jest zgaduj zgadula :)

może kochałaś się w dni niepłodne? nikt Ci tu nie powie czy może to oznaczać bezpłodność bo musisz zrobić badania;) powodzenia

A jak sie takie badania wykonuje?I czy boli i ile moga kosztowac??

Gość GOSKA HAPPY
CZEŚĆ PEWNIE WIELE Z WAS MIŁO TAKI PROBLEM JAK. MÓJ MĄŻ BYŁ BEZPŁODNY STARALIŚMY SIĘ O DZIECKO BARDZO DŁUGO PRZEZ 2 LATA PRÓBOWAŁAM IN VITRO I NIC!! MIAŁA TEGO DOSYĆ WIEC POSUNĘŁAM SIĘ DO OSTATECZNOŚCI ZNALAZŁAM CIEKAWE OGŁOSZENIE WIEC SIĘ ODEZWAŁAM. MŁODY CHŁOPAK OJCIEC 3 LETNIEGO ZDROWEGO SYNKA ZAOFEROWAŁ MI POMOC CIĘŻKO BYŁO MI SIĘ PRZEŁAMAĆ ALE W KOŃCU SIĘ ODWAŻYŁAM.... SPOTKANIE ODBYŁO SIĘ W HOTELU CHŁOPAK ZDROWY PRZYSTOJNY NA MOJA PROŚBĘ ZROBIŁ BADANIA PRZED ZBLIŻENIEM TERAZ JESTEM SZCZĘŚLIWA BO JESTEM 3 MIESIĄCU CIĄŻY A NA IN VITRO WYDAŁAM GRUBO PONAD 20 TYS ZŁ MĄŻ OCZYWIŚCIE MYŚLI ŻE TO PROBÓWKA ALE NAJWAŻNIEJSZE ŻE W KOŃCU JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI ZOSTAWIAM WAM MAILA DO TEGO CHŁOPAKA MOŻE I WAM POMOŻE POZDRAWIAM GOŚKA GREENMAN2@O2.PL