Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .pupa.

Omijam z daleka cekiny

Polecane posty

Gość .pupa.

Dlaczego teraz tak duzo tych cekinów wszędzie na butach cekiny (dziewczyny wyglądają jakby z haremu tureckiego uciekły), na torebkach cekiny, na paskach cekiny itd. Gdyby to był Sylwester, to rozumiem chociaż tez nie w nadmiarze... Okropnie kiczowato-błyszczące to wszystko :(

Gość Rolmops
Chachacha, jeszcze gorsze sa te buty jakięs tureckie cizmy, czuby i szpice. Tylko czekam aż niewolnice (sic!) mody zaczną do tego nosić szarawary, a te gołe brzuszki jeszcze wyżej sie odsłonią. Żednadka :P

Gość piszecie bo
zazdroscicie , ze ktos moze i umie sie ladnie ubrac a wy nie macie stylu i dlatego wszystko krytykujecie..no to mam pytanie?co w takim razie jest ładne?

Gość Rolmops
no na pewno nie ubrania kapiące cekinami. To tak jakby założyć czarne szpilki w letni poranek (chociaz naszym paniom wcale często sie to zdarza). Przeciez to strój wieczorowy :( A w dodatku cekiny nie na każdą okazję. Czy to nie jest oczywiste? :-O

wlasnie o to chodzi...dzisiejsza moda nie zna granic. w jeansach na Telekamery?prosze bardzo:)-dzis to stroj wieczorowy. dlatego cekiny raza mnie najmniej. ale fakt-buty z tymi kosmicznymi nosami sa wstretne...

pewnie to wszystko przez Madonne i jej ostatni teledysk;) a raczej cekinowy pasek...

pewnie to wszystko przez Madonne i jej ostatni teledysk;) a raczej cekinowy pasek...

Gość .pupa.

Gość edek z fabryki białych kredek
Dla mnie to moja kobieta mogłaby włożyć takie buciki i resztę stroju tureckiego i zatańczyć dla mnie taniec brzucha w sypialni. Ale żeby wyjśc w tym na ulice? Nie mamowy!!!

Gość siemsiem
No...a mnie oprocz tych cekinow wkurza jeszcze wszechobecny styl etniczny...ohyda:O

w tych ostatnich od biedy bym wyszla:) ale to naprawde przy mega kryzysie

Gość wawawaw
edek z fabryki białych kredek ....fajny nick:D a co do butow tragiczne :(

Gość Yo-anna
Aż się boję słonecznej wiosny, hehehe - chyba musze sie jak najszybciej zaopatrzyć w słoneczne okulary. Co to bdzie jak tymi cekinami zaczną mi błyskać po oczach panienusie :P

cekinowe buciki mogą nawet być ładne (zalezy od wykonania), ale są zupełnie nieopłacane bo wszystko szyją teraz tak ,że przy malych turbulencjach od razu odpada. koleżanka kupiła sobie sliczną toreke z cekinami, nie na całej powierzchni ale takie delikatne wzory.

Gość cekiny są okay

Gość są oK ale
w stosownych okolicznościach :P

Gość bie3dny Yorrick
o kurcze mieliśmy mamksymalnie czubate wyczubione pantofelki, potem różowości, wreszcie białe kozaczki a teraz będą cekiny?? Czy ktos pamięta co tak obrzydliwie kiczowatego było przedtem? Acha, stringi wystajace ze spodni.

Gość gąsiora
Przedtem jeszcze były białe spodenki przez które obowiązkowo przebijał zarys majtek :-O

Gość dawno dawno temu w trawie
kiedyś tam jeszcze byly szeleszczące i blyszczące dresy dzinsy z koronką tandeciarskie butikowe szmaty więcej nie pamietam :P

Gość Rupakkio
dżinsy marmurki były - przywożone z Turcji. Cała modna Polska w nich chodziła :D :D :D Czyli zatoczyliśmy kółko - zawsze wiedziałem, że Turcja górą :P

Gość to jest ładne co się komu
podoba. nie przepadam za cekinawi, więc nie noszę, ale nie narzekam. nie podobają mi się tylko stroje "seryjne". jeśli widzę kobiety w podobnych ubranich, z podobnymi dodatkami.... jedynie klasyczna elegancja wygląda dobrze powielana

Gość jeszcze były
Dżinsy z brokatem Hłe hłe hle...

Gość nie znacie sie
cekiny tez mozna ladnie nosic. A moda jest po to, zeby sie nia bawic :P Niestety Polki przewaznie boja sie wyrozniac i ubieraja bardzo bezpiecznie, nudno i tak samo jak kolezanki...

Pewnie, że się nie znają albo próbują być oryginalne i myślą, że to jest ładne, może ale dla nich wyłącznie. Bardzo lubię różnorodność a na naszych ulicach kobiety ubrane są szaro, mdło, prosto i żadnej odwagi w ubiorze tylko młodych ludzi stać na to żeby poszaleć? Kobiety już w wieku powyżej 35 lat noszą się jak babcie... Podobają mi się kolorowe i żywe ubrania a moda jet właśnie po to żeby uniknąć monotonii. Odwagi więcej dziewczyny. Cekiny są fajne i wszystko w co kobietki mogą się stroić :) Fajnie, ze jestem kobieta :)

Popieram! Niecierpię cekinów! Może kilka na jednym ciuszku jakoś tam przejdzie .. ale nie mogę patrzeć na np. napisy cekinowe na bluzkach albo spodniach.

Gość forum Zakupy się kłania
:)🖐️

Gość albo inne
forum np ESTETYKA (zaburzenia) albo forum Zdrowie (kurza ślepota)

Gość różowa damulka
a może byśmy tak wszystkie zaczęły ubierać się na liliowo? Bo mi sie już znudziły te różowe kolory a liliowy jest taki piękny

Gość .pupa.
mekintoch masz sporo racji mnie sie wydaje (ale może to tylko taskie moje wrażenie), że dawniej jednak było więcej tej różnorodności - nawet w tych zgrzebnych czasach kobiety po prostu więcej kombinowały. Owszem był jakiś tam trend ale stanowił on tylko rame dla właśnie różnych kombinacji i nie było chodzących szablonów jak np. oststnie "czub, róż, wystający string". Chyba taka prawidłowośc występowała tylko w sposobie urządznia wnętrz "w każdym domu meblościanka". Co do cekinów, to chyba bardziej pasują na dyskotekę, ale szczerze obawiam się całych tabunów kobiet chodzących w tych "kapciach" po ulicach, bo modne bleeee. Troche to mi przypomina Chińczyków z czasów Mao - tyle, że tam w mundurkach chodzili zmuszeni nakazem odgórnym, a u nas dobrowolnie i jeszcze za to płacą. Albo np. marynarki typu carska Rosja - chiałam sobie taką kupić, na początku to fajnie wyglądało, ale jak zobaczyłam 7 osób wokół mnie w takich - zrezygnowałam z zakupu ;)

Gość modnisia
pupa twoje obawy są uzasadnione , ja sobie jako dodatek kupie czador