Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko mnie kochaj...

tylko mnie kochaj...

Polecane posty

Gość tylko mnie kochaj...

prosze....

Gość współczuję
:(

Gość issabela
tylko milosc:)

Gość łeeee...
A cóż Wy tak uroczo w przedbiegach? Różnie przecież bywa....jednym należałoby współczuc, innym troszkę zazdrościć...a jeszcze innych po prostu nie obrażać:)

Gość issabela
no z tym obrazaniem:) jak sie mowi nieprawde to to obraza ale jak prawde? a ona koli i dobrze:) na drugi raz nie zrobia krzywdy drugiemu a co naleyz robic tym co sa pelni nienawisci i rzucaja bluzgi w strone nieiwnnych ludiz i dzieci?

Gość łeeee...
Hmm....no wiesz, tak daleko to nie myslałam:) chodziło mi raczej o to "spierdalaj" :)

Gość issabela
oj tak przeoczylam:) 🌻

Gość łeeee...
No tak...bo przeceiż każdy może wystosować taką prośbę..nawet na forum netowym:) Raczej sukcesu nie wróżę ( rachunek prawdopodobieństwa ) ale ....nigdy nie wiadomo, może Murmandamus przestanie się boczyć, pokocha koleżankę i nie będzie już taki " samotny i na lodzie" :)

Gość issabela
do leee serce sece znajdzie "ale ....nigdy nie wiadomo, może Murmandamus przestanie się boczyć, pokocha koleżankę i nie będzie już taki " samotny i na lodzie" " a czemu ma sie boczyc? przecierz nic zlego nie zrobila, nagadala lafiryndzie i to sama prawde. powinien sie boczyc na lafirynde ta zlego wiele zrobila:)

Gość łeeee...
issabela...hehehe...nie, no w sumie masz rację:) Tylko obawiam się, że lafirynda tego nie zobaczy, a "tylko mnie kochaj" ma spore sznase:) Stąd mój karkołomny pomysł aby ich na siebie wzajemnie napatoczyć:)