Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptajacaaaaaa

dziwny smak wydzieliny z pochwy?????

Polecane posty

Gość ptajacaaaaaa

witam was!!! ostatni postanowiłam sprawdzić jaki smak ma wydzielina z pochwy ( która tak faceci sie zachwycaja) no i jeste troszke zdziwiona,bo dotknełam tylko koniuszkiem jezyka i byłam zdziwiona ,ze to takie jakieś kwaśne :-D byłam ostatnio u ginekologa wiec nic mi nie dolega,wy tez macie tak?? wiem,ze to głupie pytanie,ale ja teraz krempuje sie swojego chlopaka :-(

Gość może to głupie
ale ja też próbowałam chcąć- nie chcąc, bo po tym jak mi mężuś minetkę walnął to sięcałowaliśmy więc wiem że moja wydzielina jest kwaśna; ale to pikuś przy jego gorzkiej spermie bleee :P

Gość o mammmo
to przecież normalne, ze ma kwaśny smak! Nie uczyli cie w szkole, że śluz w pochwie ma odczyn kwaśny( aby zabijać plemniki) a sperma ma odczyn zasadowy ? Spodziewałaś się że będzie miała smak czekolady czy bitej śmietany :P ???

Gość jajo
a moja to raczej słona jest, ale mojemu smakuje to się nie przejmuję tym :D

Gość poco
potwierdzam ze jest kwaśna.Nawet jak mowilam coś ze pochwa ma odczyn kwaśny i w nim gina plemniki, to moj chlopak sie zaśmial że wie po smaku

Gość ooo sluz zabijajacy plemniki
to po co wydajemy tyle kasy na srodki antykoncepcyjne skoro sam śluz zabija plemniki !!!

Gość boooooo
to tylko odzczynn kwaśny ma, ale nie jest jakimś kwasem solnym czy cuś żeby zabiło plemniki ;)

Gość
w pochwie mieszkają bacterie kwasu mlekowego, wydzielają ten kwas zabezpieczając nas przed grzybem... moja wydzielina jest ostatnio bardzo kwaśna, pewnie dlatego, że jestem na tabletkach z probiotykiem (z bakteriami kwasu mlekowego), bo miałam grzybicę pochwy ostatnio

Gość --o masz
:\

Gość --o masz
:|

Gość --o masz
:/

Gość --o masz
:&

Gość --o masz
jak sie do cholery robi zniesmaczoną buzke, taką z pofalowanym usmiechem?

Gość XaNtoR
:S

Gość to moze ja sie wypowiem
:o :D

Gość SexyLady
A mój chłopak mówi że to bardzo lubi i mu smakuje jak kwasne żelki ;D

Gość gość
"kwaśne żelki" hehe dobre to było :D

Gość gość
w pochwie jest odczyn kwaśny i taki właśnie ma być, jest to wynik działania pałeczek kwasu mlekowego i stąd ten specyficzny zapach; prawidłowe pH w pochwie to 3,8-4.2 a zakres norm od 3,5 do 4,5; pH można sprawdzić specjalnymi testami, które kupuje się w aptece - ja ostatnio sprawdziłam u siebie i miałam za wysokie więc właśnie zastosowałam invag przez 7 dni, to probiotyk, który m.in. pomaga przywrócić i utrzymać to prawidłowe pH; mam teraz w normie - ALEŻ SIĘ WYMĄDRZYŁAM;-)

Gość gość
Mój facet też lubi mój naturalny kwaśny smak, jak występuje u mnie podrażnienie po okresie to papierkiem lakmusowym badam pH w pochwie, jak jest za wysokie to stosuje probiotyk. Na co dzień po umyciu smaruje się provag żelem, żel zakwasza środowisko okolic intymnych, stosuje go również jako nawilżacza w trackie stosunku. Dla każdej kobiety kwas mlekowy do najlepszy przyjaciel :)