Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatkaaaaaa

Androcurtabletki czy pomógł z którejś z was na trądzik???? napiszcie

Polecane posty

Gość herbatkaaaaaa

Gość herbatkaaaaaa
Androcur (tabletki)

Gość rikitiki
boshhhe dziewczyno to sa bardzo silne tabletki hormonalne, maja dzielanie androgenne o wiele mocniejsze od diane 35! lekarz ci je przepisał na trądzik!? ja je brałąm kiedys na nadmierne owłosienie ale tylko miesiac i narobiły mi niezłego bałaganu w organizmie... jesli masz trądzk androgenny to pewnie pomoga ale na krótko bo bedziesz musiała je niedłudo odstawic bo sa obciązające dla organizmu a w tedy wszystko wróci. może lepiej zastanowic sie nad jakims łagodniejszym środkiem?

Gość sonianable
Ja zażywałam pół roku Androcur, właśnie odstawiłam...3 tygodnie minęły od odstawienia. Łojotok powrócił a krostek mam 4 na brodzie na razie. Zobaczymy. Ale jestem smutna bo łojotok wrócił:(

Gość jadę dalej
biorę androcur od 3 lat-co jakis czas robię 2 miesieczne przerwy-żeby wątroba odpoczeła.androcur trzeba brac razem z diane35.miałam bardzo silne zaburzenia hormonalne, wysoki testosteron..trądzik straszny..dopiero po roku czasu faszerowania się androcurem trądzik i łojotok ustapił.Mam wreszcie normalna cerę zadnego pzretłuszczania sie, zadnych wyprysków.Ale podczas tych 2-miesiecznych przerw gdy nie biorę androcuru widze jak z dnia na dzień moja skóra szybciej sie przetłuszcza robia sie wypryski itd.Androcur ma działanie odwracalne-nie leczy-ale zalecza..jeśli przestaniesz brać wszystko wróci czasem ze zdwojona siłą.ja jestem juz skazana na ten lek..