Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna krówka

CO SIĘ DAJE JAK SIE IDZIE NA PARAPETÓWĘ??

Polecane posty

Gość mleczna krówka

Znajomi nas zaprosili do nowego mieszkanka. Znamy sie tak powierzchowinie i nie mam zamiaru kupować czegoś drogiego, zresztą nmnie nie stać jeszcze. Macie jakieś pomysły bo mi przychodzą takie banalne szklanki, termos :o nie wiem co

Gość no daje sie wodke
:) syf nie? Parapetowa jest jak wiadomo na nowe mieszkanie, wiec zazwyczaj cos do niego sie kupuje Cos do postawienia, badz cos przydatnego, co sie bedzie uzywac w tym nowym domku:)

Gość mleczna krówka
dalej wiem tyle co wiedziałam, tyle, że ja się skłaniam bardziej ku czemuś przydatnemu niż do postaniwnia na półkę. TYLKO CO?

..a mi sie wydaje ze najpraktyczniej i bezpieczniej jest dać jakiegos fajnego kwiatka w doniczce (może coś oryginalnego, egzotycznego). zazwyczaj przy urządzaniu domu jest sporo wydtków i na fajne kwiatki brakuje czasu i pieniędzy. Sama kiedys tak zrobiłam i okazalo sie to strzałem w dziesiątkę. KOleżanka (która robiła parapetówę) powiedziała, ze ..\"fktycznie, jeszcze nie mam żadnego kwiatka w domu\"...;)

Kup ładnego kwiatka w donniczce, będzie skromnie a na pewno się ucieszą

Gość no wlasnie
mi na mysl tez przyszedl kwiatek jakis. Niby doniczkowych nie daje sie w prezencie ale mysle,ze na parapetowke bedzie odpowiedni. Rozejrzyj sie w kwiaciarnich albo nawet w marketach-teraz jest duzu wybor i na pewnoo znjdziesz cos fajnego

Gość mleczna krówka
Milko oni mają małego brzdąca który moglby sie dobrać do kwiatka ale pomysl dobry wezmę pod uwagę ;) Pozatym jak sie zmarnuje albo "padnie" chyab raczej dalej jestem za czymś "przydatnym" garnki drogie, sztućce też.. hmm

..no ale bez przesady. NIe mozna urządzać domy tylko wi wyącznie pod dyktando dziecka. Przecież nie musisz kupować ogromnego kakrusa, króry od razu pokłułby dziecko. A poza tym ..cóz innego. Trzeba naprawdę dobrze znać gust tych osób oraz wielkośc mieszkania i jego ogólny design, żeby kupować cos innego (tym bardziej że mówisz, iż sztućce itp w grę nie wchodzą). BAłabym sie kupować obrazów, bibelotów itp bo to bardzo ryzykowne a kwiatki...pasują do prawie każdego wnętrza.

Gość kup jakiś
wazon, ozdobną mise, dwie ładne filiżanki, świecznik. Jesli masz niedaleko do Ikei do jedź, tam na pewno cos wybierzesz niedrogiego a fajnego.

Gość filiżanki

Gość dolce vita
katus wberw pozorom jest bezpieczny - mlode raz dotknie i nie podejdzie, a takiej difenbafii naje sie i problem gotowy... a powaznie...jest duzy wybor niedrogich drobiazgow, szkla uzytkowo-ozdobnego, czy nawet sprzetu agd po rozsadnych cenach...tylko trzeba miec minimum orientacji co juz posiadaja lub co maja, a chca wymienic.

Gość a moze kup
kas ladna tace i do tego podstawki pod szklanki tylko takie ladne, nie takie "tanie":) Moja siostra dostala z mezem kiedys takie, z takimi pieskami smiesznie narysowanymi, drewniane Sliczne, i uzywa caly czas...

a ja dalam wazon stylowy,wiem,ze prezent sie podobal i wypalil!:D

Gość mleczna krówka
dolce vita - co posiadaj i co chcą wymienić nie mam pojęcia ale wydaje mi sie że praktyczni wszystko sie przyda bo jak dotąd mieszkali z rodzicami więc nie mieli wszystko a teraz... no wie wiem. Szukam czegoś do 30 zł bo na więcej mnie nie stać.

Gość mleczna krówka
mówicie o takim szklanym wazonie czy porcelanowym?? tylko, czy to nie będzie bardziej prezent dla niej w tym momencie..

Gość designess
Komplet filiżanek lub kubeczków takich wiszących na srebrnym lub drewnianym stojaku

kwiatka w doniczce.ze szklaneczkami,kubeczkami,itp mozesz nie trafic w gust gospodarzy. do tego jakis dobry alkohol (bo w koncu po co sie idzie na parapetowe:))i wszystko.

aha.....czytam,ze ma byc tanio-wiec kwiatek!kwiatek jak nic!:)

Gość dolce vita
no, pol lytra .....jak nie masz inwencji;) i koniecznie komplet kieliszkow

Gość pół litra i komplet kieliszków