Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksik

czy facetom przeszkadzaja staniki typu push up???

Polecane posty

Gość iksik
a dlaczego nie miałes anonimek?????

Gość iksik
ze strachu???? a niby przed czym??????

Gość iksik
jak tak bedziesz podchodził to nigdy nie bedziesz miał ..nie zaklada sie od razu odrzucenia ..skad wieszz e by nie było bardzo dobrze :)

Gość goniec
jest nadwrażliwy.Wydaje i boi sie czegos co nieistnieje.

Gość iksik
ale to troche dziwne bo jak zadnej nie miales to dlaczego tak jest przeciez zadne nie zrobiła ci urazu wiec teoretycznie nie powinienes miec obaw......

Ale jednak mam :( Nie wiem, skąd się to u mnie wzięło. Nieśmiałość i zakompleksienie są moją codziennością :O To pewnie jeden z powodów tego stanu

Gość iksik
anonimek a wogole chcesz miec czy masz taki uraz ze nie ?????

Gość iksik
niesmiałosc rozumiem kazdy prawie ma wiecej lub mniej a kompleksy jakie masz???

Gość zuubrrr
wyobraź sobie ze facet widzi większe pierśi pod bluzką bo jest push up a jak go sciągasz to nie masz piersi...czuje sie oszukany wtedy dlatego faceci tego nie lubia ;)

Oczywiście, że chcę mieć. Gdyby nie chciał (byłoby mi to obojętne), nie pisałbym tutaj o tym. Kompleksy dotyczą m.in. wyglądu :O

Gość goniec
kompleks małego.Nie ma jednego jądra.

Gość iksik
a jak wygladasz anonimek?? moze tobie sie tylko wydaje ze masz kompleks wmawiasz sobie moze cos czego jak tego strachu nie powinno byc:)

Gość goniec
a drugie jajo przypomina mohertowy beret.Dlatego kobieta mogłaby pomysleć ,ze jest zwolennikiem PISSU ,a nie PO ssania kul.

Gość goniec
oczywiscie ,ze tak wmawia sobie bo boi sie kobiet.To istoty ,ktore nigdy nie są przewidywalne i zmienne.

Gość goniec
mysli ,ze kobieta mu odetnie to jedno jajo ,które mu zostało podczas snu.NAoglądał sie filmów z morderczyniami w roli głownej

Gość iksik
co znaczy trad?????????

Gość iksik
wiem co to jest trad ale jakos mi sie wierzyc nie chce ze on to ma ....... pewnie pod tym pojeciem rozumie calkiem cos innego;)

Gość iksik
a czemu facet maczuc sie zawiedziony jesli dziewczyna mu powie ze nosi takie to chyba wszysko oki:)

Napisałem w cudzysłowie, więc chodziło mi nie dosławnie o trąd, ale trądzik.

Gość
Emm jak laska ma małe piersi to nie przeszkaza w niczym, ani w zakochaniu się w niej, ani w seksie. ale jak laska nosi push up\'y nie przyznaje się do tego a później jest niespodzianka w łóżku, to już nie jest zabawne. Jakoś akceptuję udzkie \"defekty\" nie trawię jednak takich małych \"oszustw\" ;). ale to jeszcze pikuś kolesie którzy nosza majtki push up, to jest dopiero żałosne :D :D :D

Gość iksik
apostoł co ty mowisz jakie majtki :D a co do kobiet tych co sie nie przyznaja a potem jest niespodzianka to sie zgadzam....powinny mowic zeby nie było zdziwnie ze było cos a potem nie ma :P

Gość iksik
a poza tym kto powiedział ze małe piersi to defekt?????? na duze w takim razie tez by mozna tak powiedziec........

Gość
Nie zaperzaj się dziewczynko - defekt napisalem w cudzysłowiu :P Nigdy żadnej swojej kobiecie nie mierzyłem obwodu w cyckach ani nie pytałem o rozmiar. Sobie tez długości przyrodzenia nie mierzę i nie obchodzi mnie jakiego koloru faceci mają najdłuższe fiuty, ani jakiego koloru babki mają najkwiększe cycki :P Na tym forum wszystkim pod tym względem odjebało... Zaś majtki push up dla facetów są jak najbardziej. Podobniez jak staniki, do ostatniej chwili mają sugerować, że kryją więcej niż tego jest naprawdę :P.