brazylijka19 0 Napisano Marzec 26, 2006 mam pytanie: jeżeli facet pieści mnie językiem a mam grzybicę to jego też muszę leczyć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noo ja Napisano Marzec 26, 2006 pomyśl dziewczyno troche.Seks przy grzybicy jest zabroniony bo przenosi się na drugą osobę a jeszcze w dodatku oralny???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijka19 0 Napisano Marzec 26, 2006 nie proszę o oceny typu pomyśl chwilę tylko o odp czy mma go leczyć. zabroniłam mu pieszczot jak tylko się zorientowałam ze mam upławy, ale grzybica rozwija się trochę wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POMYSL CHWIL E Napisano Marzec 26, 2006 mASZ GRZYBICĘ, Z PIPKI WYLATUJE CO SEROWATA WYDZIELINA, mASZ SPUCHNIETE WARGI WEWNETRZNE I WSZYSTKO ZACZERWIENIONE I CHCESZ ŻEBY ŁEPEK CHLAPAŁ CI MINETE?? OHYDA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cozac Napisano Marzec 26, 2006 Jejku, czy tu nikt nie może podać odpowiedzi. Umoralniacze. Każdy robi co sobie lubi. Moim zdaniem nie ma potrzeby go leczyć, ale specjalistą nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może profilaktycznie Napisano Marzec 26, 2006 coś brać na grzybice jak robił te rzeczy.Ale jak niema objawów to pewnie nie musi.Kup mu jogurty i maslanke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga18 0 Napisano Marzec 29, 2006 bleeeh ;/ skad takie pomysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach