Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksik

czy po spotkaniu z kims z neta byliscie zadowoleni???

Polecane posty

Gość bąbella
.. jesteśmy ze sobą juz 4 lata... kochamy się i chcemy się ze sobą zestarzeć:) 🌻

Gość allllla
A ja chetnie poznalabym kogos z neta, ale nie wiem jak sie do tego zabrac, gdzie ich szukac. Moze mi ktos powie/

Gość dałabym Ci
nie radzę, bo to kiepski sposób na poznawanie nowych ludzi.

Gość allllla
A te wypowiedzi wyzej to klamstwa? Wiem,ze trzeba wyczuc goscia i podchodzic do tego z rozwaga jestem tego swiadoma.

Gość allla a skąd jesteś
? Napisz kilka słów o sobie :)

no cóż....net jest sposobem jak każdy inny na poznawanie nowych ludzi....z jednym tylko wyjatkiem......najpierw poznajemy to jaki jest....a dopiero później jak wygląda ;)

Gość allllla
Z Wa-wy i mam czterdziesci lat

Gość iksik
ja uwazam ze wszedzie tzreba uwazac jak sie kogos poznaje z ta roznica ze tu łatwiej cos ukryc....

Gość allllla
Dwa nieudane zwiazki z ludzmi poznanymi w realu oczywiscie

A ja z jednym pisałam i rozmawiałam przez telefon. Miałam jego zdjęcie. W realu jednak okazał się nie taki, jak go sobie wyobrażałam. Nasze oczekiwania co do drugiej osoby są chyba zawsze wygórowane, bo kazdy lubi mieć nadzieję...Kazda z nas czeka na księcia z bajki.

Gość melepetaaaa
JA POZNALAM MOJEGO MISIA W NECIE I JESTEM Z NIM BARDZO SZCZESLIWA!

Gość allllla
ale jak? Gdzie?

Gość Behemotka
Raz sie spotkalam bo zawsze bylam sceptycznie nastawiona i ... bingo. ... nie moglam lepiej trafic. Jest najwspanialszym facetem pod sloncem i jestem pewna na 99.9% ze to ten z ktorym chce spedzic reszte zycia. Powodzenia dla innych. :)

Gość ciocia Miecia
Poznalam bardzo duzo ludzi wlasnie przez neta, a potem w realu, zarowno dziewczyn jak i facetow, cala moja paczka sklada sie z osob, ktore rozmawialy ze soba najpierw na czacie, a potem zaczely organizowac sobie imprezki, przyjaznie sie z nimi juz od 4 lat i sa to swietni ludzie! Spotykalam sie tez czasem sam na sam z kim poznanym w sieci i przewaznie bylo milo, co prawda wielkiej milosci nie znalazlam, ale nigdy tez sie na nia nie nastawialam, ani na to, ze to beda zapatrzeni we mnie ksiazeta, to byli zwykli chlopcy, przewaznie sympatyczni, a znajomosci potem rozwijaly sie roznie.