Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palemka

dekoloryzacja lub rozjasnianie

Polecane posty

Gość palemka

witam Zastanawiam sie czy rozjasniacz ' Złapie'' farbowane włosy czy lepiej uzyc dekoloryzatora. Jesli tak to jakiego, co poleciacie. Poprosze o firme,cene i gdzie go mozna dostac:D pozdrawiam 🌼

Gość palemka
nikt mi nic nie poradzi:(

Gość natka 111
ja nie farbuje mam piekne naturalne blond włoski:D

Gość nie mam zielonego pojecia

Gość palemka
no wlasnie nie chce bland tylko chce miecc kolor brazowy ( a mam czarna farbe) i sie zastanawiam czy dekoloryzator czy rozjasniacz, co mi pomoze i mniej niszczy włosy?

Ja, po rozjasniaczu troszkę miałam mniej lśniące włosy, troszkę więcej wypadło, ale nie zniszczyły się wiele - zważywszy też na to, że najpierw rozjaśniałam w domu a dwa dni później u fryzjera.;) Na szczęście szybko wróciły do formy. Radzę jednak wybrać się do fryzjera. Pmiętaj, że jesli będziesz próbowała je rozjaśnić sama i troszkę przesadzisz, to potem możesz mieć problem z nałożeniem ciemnej farby. Nie będzie chciała trzymać na tak mocno przetrawionych włosach.

Gość no to chyba musisz
uzyc dekoloryzatora!

Gość palemka
no wlasnie tak sie waham co zrobic,bo nie chce juz miec czarnego kolorui chce wrocic do naturalnego,mozliwie jak najmniej niszczac włosy!:)

Gość palemka
to jest jakis pomysł :D musze to przemyśleć pozdrawiam gorąco

Gość hannamagda
wiecie ja mam inny problem mam zniszczone wlosy od rozjasniaczy a wczoraj zrobilam sobie czarne pasemka ale mialam czepek bez powloczki i wyszedl mi mieszaniec zebry z dalmatynczykiem(tragedia) i nie chce zeby mi wypadly wlosy od ponownego rozjasniania i nie wiem co zrobic? moja ciotka ma swietny i nie zniszczony blad i farbuje wlosy farba palet popielaty blad i nie wiem czy pofarbowac te wlosy czy nie prosze o rade baaaardzo!!

Gość odsiwiacz

Gość odsiwiacz
jak zmyć odsiwiacz pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość justakaa83
wszystko niszczy wlosy wiec dekoloryzacja tez napewno. chciałabym sie dowiedziec czy jezeli miałam malowane wlosy tylko jeden raz z ciemnego blądu na machoniowy braz to da sie teraz tak zmyc ten kolor zebym mogła uzyskac mój naturalny? proszee o porade

Cześć dziewczyny mam pytanie zatanawiam sie nad rozjasnieniem włosów a nastepnie chciałabym nałożyc na nie farbe czy to zabardzo nie zniszczy moich włosów i czy moje włosy przyjmą oczekiwany kolor? mój naturalny kolor to bardzo ciemny brąz ale miesiac temu przygotowałam je delikatnie na tą zmiane i zrobiłam bardzo duzo cienkich blond pasemek czy to pomoże w uzyskaniu ładnego koloru?Licze na Wasza odpowiedź.

Gość anastka16
naloz czysta farbe po co Ci pasemna tlko je niszczysz a i tak nie bedzie ich widac.

Gość Olgunia
hey mam malowane wlosy na czarno a naturalne średni blond...chce wrocic do blondu bo w czrnym czuje sie koszmarnie...co mam z tym zrobić???? pomocy...

Gość gość
Kolor najlepiej zdejmować u fryzjera, bo można sobie na stałe zniszczyć włosy takim domowym rozjaśniaczem. Polecam salon In Harmony, bo sama tam chodzę i fryzjerzy wiele razy polecali mi dobre zabiegi :)

Gość gość
A do kogo chodzisz w In Harmony? Moja mama robi u nich kolor i jest zadowolona, ale ja mam bardzo kręcone włosy i szukam fryzjera, który w końcu będzie potrafił je ujarzmić :(

Gość gość
Chodzę do Pani Kasi, myślę, że z kręconymi włosami sobie poradzi, bo z moimi robi to świetnie :)

Gość gość
A te kosmetyki Royal Moroccan nadają się do farbowanych włosów? Mają jakąś specjalną serię?