Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest

SPOTKANIE,GDY MU SIE PODOBAŁO,KIEDY SIE ODEZWIE?

Polecane posty

Gość jak to jest

Wiadomo ludzie są rózni, ale z ciekawości... spotkaliśmy się wczoraj wieczorem, poznaliśmy się wogóle :) podobno było miło... podobno mamy znów się spotkać. ale od wczoraj czekam, bo wydaje mi sie, że to On powinien pierwszy dać znać, czekam i nic.... Jak to jest, czy mozliwe by był zainteresowany i tak długo zwlekał...?

Gość issabela
no napewno za 2-3 dni gora napewno nie od razu. jak wieczorek to conajwyzje z rana ok poludnia:) wiesz jakis stoper bo sie za szybko to tez nie dobrze. mysle ze jak facet na poziomie to na drugi dzien tak do 3 dni dluzje nie. wiadomo praca itd. poza tym jak sie odezwie to tez moze sie spodziewac sie znow bedzie spotaknie zatem jakis czas na umowienie musicie miec:)

Gość jak to jest
tak poprostu po cichu się zastanawiam ;) bo wcześniej nie musiałam tak długo czekać... tak jak piszesz do 2 h. Wczoraj rozstaliśmy się ok 23:00 zanim dotarliśmy do domów... było późno, cóż...

Gość jak to jest
a weźmy poprawkę, że dziś niedziela ;)

Gość issabela
no to w niedziele bo to ani dzien wzmozonej pracy:) jak w niedziele to tez w poniedzialek:)

Gość jak to jest
czy możliwe by był zainteresowany i tak długo zwlekał?

Gość issabela
mozliwe:) bo moze mysli ze od rau zapytasz o kolejne. wiesz moze wyznaje zasade smakuj powoli

Gość idź na spacer i nie przeżywaj
:o wystarczy się z Wami raz czy dwa spotkać a potem już nie chcieć, żeby stać się strasznym człowiekiem, porzycającym, wykorzystującym kobiety:o

Gość jak to jest
dzięki, może masz racje... mam nadzieję, ze masz ;) czy ktoś mógłby mnie pocieszyć?

Gość jak to jest
ależ nie o to chodzi! poprostu zastanawia mnie męska mentalność...

jak siegne wstecz pamiecią-to faceci albo odzywali sie wieczorem, tego samego dnia np milym smsem ,albo zaraz na drugi dzien...tak jakos mi sie zawsze zdarzalo...

Gość jak to jest
najlepsze jest, ze zanim się spotkaliśmy, dzwonił można powiedzieć codziennie, więc gdyby dzis się nie odezwał, to chyba żadna wymówka nie byłaby dobra, czekam do wieczora.... gdy sie odezwie jest szansa... ale gdy to nastąpi np jutro, to już marnie to widze. :o

z nimi roznie bywa...nie czekaj na jego odzew...zajmij sie czyms...a tu Cie moze mile zaskoczy telefonem:) good luck:) ale nie martw sie za bardzo...nie warto:)

Gość jak to jest
dzieki Inesssss, zapewne masz racje! jednak to silniejsze ode mnie, pozatym jeszcze ta pogoda, nic sie nie chce, jakby wszystko się sprzysięgło przeciw mnie :(

proponuje pobuszowac po kafeterii, to troszke sie moze posmiejesz...ja musze wracac do roboty, za 2 dni obronka mgr:):) pociesz sie, ze inni musza harowac:P

Gość jak to jest
życzę wiec powodzenia, :D ja dopiero w lipcu obrona :o i mam takie głupie problemy ;)

Gość jak to jest
ma ktoś jeszcze jakieś zdanie

Gość mx
ja też czekam na jakiś odzew - spotkanie było w piątek, a dziś niedziela :( więc chyba czekam naderemnie, a szkoda, bo było miło.....

Gość jak to jest
mx, a jak doszło do spotkania? bo ja poznałam mojego kolege przez neta, spotkanie wyszło z jego inicjatywy, widział zdjecie, niby był zadowolony i nic :(

Gość mx
w sumie też przez Internet, rozmawialiśmy też przez telefon, zdjęcia nie wysyłaliśmy do siebie.....wiem wiem, pewnie "nie spodobałam się". Ciężko taką myśl do siebie dopuścić, ale pewnie taka prawda......... Smutno mi :(

Gość jak to jest
mhm... a moze to brutalna prawda :(

Gość mx
pewnie tak....

Gość polaaa
tez spotkalam sie jakis czas temu z facetem z netu .. i odezwal sie jeszcze tego samego wieczorka .. moze za szybko ;) ale spotykamy sie juz miesiac i jest ok :) troszke cierpliwosci na pewno sie odezwie :) powodzenia

Gość jak to jest
no właśnie tego samego wieczora... raz za szybko raz za późno... ja poprostu myślę, ze nie ma siły, gdyby wszystko grało, reakcja byłaby równie szybka!

Gość jak to jest
ciągle cisza :(

Gość jak to jest
no i dziś nici, cóż.... nie odezwał się, choć tego akurat się zupełnie nie spodziewałam.. i tak bywa, szkoda, widocznie nie jest mnie wart ;)

Gość jak to jest
i cóż... już teraz to zaczynam wogóle wątpić, ze kiedykolwiek zadzwoni, choć mam cichą nadzieję, tylko w sumie po co ma już dzwonić? zaczynam żałować, ze się z nim spotkałam, bo tak miałabym fajnego kolege na gg, a tak teraz nie będe mieć nic, bo napewno nie będzie już nam sie tak dobrze rozmawiać jak kiedyś, o ile wogóle będziemy rozmawiać...

ja bym sie przestala ludzic....jakby bylo okey to by sie do tej pory odezwal. W moim przypadku bylo ze nawet po 10 min po rozstaniu sie odzywali....

Gość jak to jest
co za ludzie... ehhhh...