Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka123

Czy ktoś miał zabieg złuszczania skóry kwasami owowcowymi u dermatologa?

Polecane posty

Zastanawiam się nad tym ponieważ mam trochę przebarwień po starych pryszczach, rozszerzone pory itp. Nie wierzę w te wszystkie \"domowe zestawy\" i chcę się wybrać do dermatologa, który ma do dyspozycji bardziej stęrzone i przez to silniej działające środki. Czy komuś to pomogło i ile to kosztuje? Z góry dziękuję :)

taki zabieg u dermatologa koszt srednio jakies 100zl, u kosmetyczki roznie -60-100 tyle ze sa mniejsze stezenia. Ja polecm ten zabieg, sama mialam robione, tylko 1 zabieg nie pomoze, i musisz je robic w okreslonym czasie (nie moze byc odstepu od jednego zabiegu i drugiego np pol roku).

Gość ciekaffa tez

Gość ...a...
ja mialam,te zabiegi trzeba powtarzac co tydzien lub dwa tygdnie,najlepiej zrobic sobie juz bardziej stezonym kwasem,bo wtedy jest lepszy efekt.placilam chyba po 100 zl za jeden.jesli raz pojdziesz,to nic Ci nie pomoze

Gość der..
wiec ile trzeba razy pojsc zeby byly efekty?i czy mozna to robic o tej porze roku?

Gość Buuutelka
ile razy trzeba pójść na taki peeling żeby były efekty? jakimi kwasami miałyście robione i po których najlepsze efekty??