Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpme

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość helpme

OD 3,5 h mam bole, zaczelo sie ze poczulem bol jak mocniej oddechnalem, teraz boli mnie po lewej stronie kolo szyi, ramie tez przy mocniejszym oddychaniu boli w klatce, a dziwne tez mam uczucie w klatce piersiowej, jak sie porusze gwaltowniej to czuje jakby mi cos sie przelewalo w klatce piersiowej dziwne uczucie ;/ tak jakby cos strzelalo ;/ o co chodzi?;/

Gość trudno tak
na odległość ale bardzo dużo bólów tego typu ma podłoże nerwicowe,niestety

Gość helpme
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy

Gość zadzwoń do lekarza i proś
o pomoc. forumowicze mają ci powiedzieć czy masz zawał czy nie?

Gość helpme
Przepraszam ale post o 17:25 napisal jakis idiota!! to nie ja, nie moge juz wytrzymac z tym bolem, jak sie schylam tez boli mnie klatce itd, tamten post napisal jakis dzieciak ktory uwaza ze to jest powod do robienie dowcipow.. :/ JAK CIEBIE KEIYDS TAK DOPADNIE ZOBACZYMY CZY BEDZIE CI DO SMIECHU!!

Gość no to jeśli
czujesz,że to coś bardzo poważnego to idź do lekarza-może to zawał?Przecież nikt Ci w taki sposób diagnozy nie postawi.A brałaś coś przeciwbólowego?Może jakieś ziółka uspokajające? Np.melisa?

Gość nie bierz przeciwbólowych
jedź na pogotowie

Gość napisz jak będziesz mogła
jak się czujesz

Gość helpme
Tak samo boli mnie lewe ramie jak oddycham to boli w klatce, jak naciskam tez boli w klatce peirsiwoej, jak sie schylam tez boli, nie boli mnie od samoego rana i to dziwne jest, nagle zaczelo mnie bolec

Gość nie ma na co czekać
zamiataj na jakiś oddział ratunkowy, zrobią Ci EKG pobadaja i po bólu.Trudno mi ocenić przyczynę takiego bólu na odległość.Zmierz sobie ciśnienie.Ile masz lat ?

Gość a Ty czemu jeszcze nie na
pogotowiu. idź koniecznie, bo to może być coś bardzo groźnego.

Gość helpme
Nie ma sensu panikowac, mam 17 lat wiec to nie zawal ramie mnie juz przynajmniej nie boli i tylko przy wdechu klatka we wtorek i tak mam isc do lekarza na kontrole wiec powiem o tym przyu okazji

Gość helpme
O w morde puls 115 cisnienie 129 na 48 :/

Gość dzwoń po karetkę
wiek nie ma z tym nic wspólnego. młodzi też umieraja.

Gość możesz zadzwonić i zapytać
o poradę, bo nie wiesz co masz robić. jak Ci odpowiedzą, że możesz z tym poczekać do wtorku to ok, ale mogą Ci kazać się kłaść i przyjechać za pare minut. kiedys tak zadzwonilam, gdy mama miała wysokie cisnienie. chcialam tylko kontrolnie dopytac co robic. szybko przyjechała karetka i mame zabrali do szpitala na dwa miesiace. warto zadzwonic chociaz i zapytac??

Gość helpme
poznej zmirerzylem puls 139! cisnienie 152 na 75 wzialem cos na to jak nie ustapi jade na izbe ;/