Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolcia_aa

prosze o odp...../

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie!!! JEstem pierwszy raz na tym forum i postanowilam zadac male pytanie... Tabletki anty biore juz od jakis 3 lat ( z przerwami). W tamtym miesiacu zaczelam nowe opakowanie po przerwie (pierwsza tabletka-pierwszy dzien miesiaczki-poniedzialek), grzecznie zjadlam wszystkie tabletki, zrobilam przerwe i... Nastepne opakowanie zaczelam dopiero od wtorku...:/ Jestem zabezpieczona czy nie...:/? Troszke sie boje, bo tabletki biore tez ze wzgledu na moje zdrowko ( najprawdopodobniej mam endometrioze) i nie wiem czy wszystko jest ok przez moja pomylke czy nie???? Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!!!!!!!!!!!!

Gość Ciocia dobra rada...
uuu, to cos zle wyliczylas, kazde nowe opakowanie powinnas rozpoczac w ten sam dzien tygodnia. Jezeli chodzi o dzilanie antykoncepcyjne to moglo dojsc do jakiegos zachwiania, radzialbym zabezpieczac sei dodatkowo przez kolejnych siedem dni!

Dziekuje za szybka odp...:) Wlasnie wiem..:/ A w zasadzie nie obliczylam zle, tylko poprostu zapomnialam tej tableteczki...:/ No coz... :) Tylko zastanawiam sie...Dzisiaj biore 7 tabletke... JAk myslicie, kiedy moge byc pewna, ze one dzialaja po mojej pomylce.. Czy to jest tak, ze bede musiala robic przerwe i zaczynac znowu od pierwszego dnia miesiaczki, zeby bylo wszystko ok..? Boje sie, bo bez tabletek - moje miesiaczki to pieklo....:/ Pozdrawiam!!!!!