Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia21__

Pytanie do Was Dziewczyny! prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość kasia21__

Otóż dziś przy podmywaniu się wyczułam zgrubienie( taka jakby kuleczka pod skórą) w okolicy prawej wargi sromowej :( troszkę boli boję się co to może być :(

Gość kasia21__
up :(

Gość kasia21__
ale to jest pod skórą wyczuwalne..a przy grzybicy to chyba raczej na skórze prawda?

Gość kasia21__
widzę że żadna z Was sie z czymś takim nie spotkała :(

Gość to jasss
jamiałam coś takiego pod skórą kuleczka, samo zeszło, też się obawiałam, ale mój gin ze moze to być coś ropnego pod skórą i samo się wchłonie, stosuj maść ichtiolową moze pomoc, mi pomogła

Gość to są węzly chlonne...

Gość zuzia lalka nieduza
To nic groźnego. To kaszak. Samo zejdzie, ale bedziesz miała to około tydzien. Przy dotykaniu troszke boli. Zapewniam Cie jednak ze to nic groźnego. Tez takie cos kiedys miałam pobiegłam do gina, ale on mnie uspokoił:)

Gość niebieskaaa
dziewczyny mają rację, to nic groźnego, samo zejdzieno i lubi co jakiś czas nawracać więc nie bądź zdziwiona. POZFRAWIAM

Gość z tym samym
ojej, ja miałam taka gulke ale nie przy wardze sromowej tylko tak na granicy z noga...taka gula, miekka, bolaca..odnowiła mi sie ostatnio a jak potarłam i chyba jakis strupek zszedł to i nacisnęła to wyleciała ropa...duzo ropy..a teraz znikneło...po kilku dniach no i tez sie martwiłam, ze to coś powaznego...

Gość ja mam cos takiego wiele lat
pytalam gina, powiedzial,ze to nic,tluszczak zdaje sie,nie ruszaj tego, tpo nie bedzie bolalo

Gość Fabetka sama idz do lekarza
!!! dobrze sie czujesz dziewczyno??!! pewnie cokolwiek by tu napisala ze jej dolega to ty byc napisala: GRZYBICA, zalosna jestes... Kasia_21--> no jasne ze to nic groznego, tez tak mialam kiedys, ale po paru dniach zniknelo.

Gość gbhdhg
Tez miałam kiedys cos takiego i samo zeszło wiec sie nie martw

Ej laska,co sie tak unosisz? ja to miałam,nawracajace,kulki pod skórą pojawiały sie i znikały i znów pojawiały,lekarz powiedzial ze jest to połączone z grzybica,bo powiekszaja sie węzły chłonne,więc skoro nie wiesz to sie nie produkuj,jakbym chciała jej zle coś napisac,to bym to zrobiła pod pomaranczowym nickiem.....:0

Gość do fabetki
hahahahah dobre.... fabetka wyszło szydło z worka.... rozumiem wiec ze dowalasz innym pod pomaranczowymi nickami? Pod swoim czarnym wolisz lepiej nie? hahaha jezu jaka jestes smieszna.... w czym niby czarny nick jest lepszy? Jestes przykładem tego ze czarne nicki sa obłudne... pod czarnym idaja takie dobre i pomocne by za kilka chwil komus dowalic z pomaranczowego?

Gość mika233
liudzie ni wysmyslajcie tu żadnej grzybicy anie kaszaków tłuszczaki czy inne..slyszeliscie o czymś takim jak węzły chłonnne?to są wlasnie one tylko powiekszone..takie same jak przy przeziębieniu na szyi.. to samo znika i nie ma czym bardzo prezjmowac chyba ze to jest częste...

Gość a jednak
jeli to jest kuleczka to moze to byc kaszaczek - nic strasznego

Gość kasia21__
Dziekuje Wam baaardzo dziewczyny!:)🌻 uspokoiłyście mnie i mam nadzieje ze to szybciutko zejdzie pozdrawiam

zgrubienie na wardze sromowej.witam mam podobny problem na prawej wardze pojawilo sie zgrubienie troszke boli dzis pojechałam do gin.na oddział zeby mnie przebadała powiedziała mi ze to jest do naciecia -jakis zespoł Bartoliniego zapalenie dzis sie nie zgodziłam mam sie zglosic w przyszlym tygodniu na ala zabieg i zalorzeniu szwów -kazała sie podmywac w TANTUM ROSA i RUMIANKU wiec niewiem co robic skoro piszecie ze z czasem ta opuchlizna zejdzie.POZDRAWIAM PEREłKA

Gość ckjskdjf
tez tak mialam kilka razy i samo zeszlo...