Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mobilka

Podkład na lato

Polecane posty

Gość Mobilka

Kto zna dobry podkład na lato - nie cięzki ale ładnie kryjący, nie dający efektu maski, nawilżający mocno, dla cery mieszanej. Cena nie gra roli. Dotąd uzywałam Vichy, ale na lato wydaje mi się za ciężki..Może coś polecicie?

Gość r6tu5rs
a dream matte maybelline? mi odpowiada, jest lekki i wcale go nie widac

Gość jest naprawde swietny
dla mnie rewelacyjny jest nowy podklad rimmel Recover, jest boooooski!! mam skore sucha a nei podkresla mi skorek a w dodatku nie musze uzywac juz pudru!! jest cuuuudny i ma super kolorki- nie sa ani troche rozowe!!

Gość r6tu5rs
ale ten rimmela chyba nie kryje niedoskonałości

moze la roche posay unifance? ja go stosuje teraz, bardzo dobrze kryje tylko nie wiem czy na lato sie nadaje, dotad uzywalam obejetnie jakich pudrow glownie z erisa antybakteryjne ostatnio nawet z ciekawosci zobaczylam jaki jest efekt i sie strasznie zawiodlam nie ma to jak moj La ROCHE POSAY tylko ze ja mam ten najasniejszy i na lato bedzie zbyt jasny bo zalezy mi na opaleniznie, myslam o vichy ale skoro mowisz ze jest za ciezki na lato to juz go nie biore pod uwage. Slyszalam pozytywne opinie o max factor lasting performance ale nie wiem jaka ma konsystencje. Pozdrawiam :)

tak..lasting performance jest ok,świetnie kryje i matuje.Choć nie wiem,czy na lato się nadaje.Zalezy jaką kto ma cere.Jednak raczej wysusza niż nawilża,może lepszy byłby z erisa-lirene city matt,albo wersja lirene -shiny touch.Myślę,że do mieszanej cery w sam raz.

Gość dokladnie
ja uzywam loreal true match i tez po moge polecic, kolor mam w3 i tez nie jest jakis rozowy Do Jest poprotu swietny-myslisz ze pokrylby zaczerwieninia???ile kosztuje??

Gość Bourjois
Plus que Parfait! - bardzo lekki - kryje - nawilza - matowi

Gość marciami
a nie lepiej w czasie wiosny zadbac o buzie i potem tylko opalic ;) ?

Gość saffi
marciami- w pełni popieram!!!

Gość bez podkładu
przeciez jest lato!!!pozniej wychodzą syfy,zamykacie pory,skora wytwaza pot!ble polceam kremik jakis!

Gość opalanie bardziej szkodzi
cerze niż dobry podkład. porządny podklad cerę chroni. nie przyszło wam do głów, że są zawody, w których kobieta powinna mieć delikatny makijaż? osoba, która reprezentuje firmę nie może sobie pozwolić na "dziewczęcy urok".

Gość jolcia3410
a jaki krem na lato polecacie?aby nie byl za ciezki i mial oczywiscie filtry

Gość Natss
marciami, jeśli ktoś ma problemy z cerą, to nie jest tak łatwo pozbyć się pryszczy, a na lato dodatkowo się cera pogarsza, bo niby słońce wysusza, ale pogrubia skórę, przez co wyskakuje syfów więcej i większych.

Z ręką na sercu mogę polecić podkład Loreala - True Match. Fajnie się rozprowadza, jest lekki, rzeczywiście dopasowuje się do karnacji. Jesli masz problem z tłustą cerą, bądź świecącą się, to przy takich temperaturach niezbędne są bibułki matujące. Ja używam bibułeki Bielendy - 50 sztuk kosztuje ok. 10 zł. :)