Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta29

Implast Volant

Polecane posty

no u mnie córcia Julia Aurelia. spacerówkę mozna rozłożyć na płasko - pamiętam ze sprawdzałam to w sklepie ( w domu jeszcze nie) gondola nie ma pasów do przenoszenia tylko uchwyty Przednie koła mozna blokować, wózek jest bardzo zwotny, na razie manewrowalam tylko po domu na spacer dopiero za tydzien hamulec bardzo mocno trzyma, bez obaw. Budka cicho się składa a jesli nie to jest możliwosc wyregulowania. Jestem bardzo zadowolona z tego wózka, długo zastanawiałam sie i porównywałam z innymi i absolutnie jestem przekonana o słusznosci wyboru. Judyta a na kiedy masz termin porodu?? Di75 a bedziesz tez kupowac fotelik do mocowania na stelazu?

Gość Di75
nie, fotelik kupiliśmy wcześniej innej firmy, żeby dzidzię przewieźc ze szpitala, a poza tym nie wiedziałam jeszcze jaki wózek będziemy kupowac

Gość pepsicola2
Chętnie odkupię Volanta 3 (do grudnia 06)

Gość Mycha12
Witam. Ja może już po czasie odp na wątek ale moze komuś się przyda. Ja osobiście też oglądałam rózne wózki. Na początku byłam nastwaiona na Roana, potem tylko Deltima a teraz Implasta Volant 3 . Te wózki są tak śliczne, tak zgrabne i wogóle że sie zakochałam. Już nie mogę się doczekać aż go kupię !! Pozdrawiam

Gość mara777
Dotąd oglądałam Implasty tylko w internecie, dzisiaj byliśmy obejrzeć Volanta na żywo i jestem pod wrażeniem! Jakbym czuła, że moja niunia właśnie nim chce jeżdzić. Mamy na oku Volanta 4, dla mnie więcej stabilności niż przy Trójce. Czy ktoś może użytkuje już Volanta 4 ??? Będę ogromnie wdzięczna za wrażenia! Pozdrawiam

Ja mam Volanta 4XL kolor czerwony. Jestem z niego bardzo zadowolona. Mój mąż trochę narzeka na zwrotne przednie koła, bo trudno się manewruje wózkiem do tyłu. Mnie to jednak nie przeszkadza. Wózek lekko się prowadzi, atutem są duże pompowane koła, dobra amortyzacja. Nie da się tylko pobujać dzidzi, przynajmniej na boki, bo wózek jest zbyt sztywny. Ja w każdym razie nie zamieniłabym go na inny.

Gość mara777
crazy daisy dzięki za odpowiedź, coraz bardziej się do tego wózka przekonuję! masz może do tego kompletu również fotelik-nosidełko? słyszałam, że na dniach mają wejść na rynek nowe foteliki specjalnie do Volanta, nie będzie trzeba do nich już adaptorów, bo będą na stałe zamontowane w foteliku; ciekawa jestem jak będą wyglądały... na stronie Implasta jeszcze nic o nich nie ma, jeśli ktoś już je może gdzieś widział będę wdzięczna za info, pozdrawiam

Gość Mycha12
Tak Marra i chyba już są w sprzedaży, ale kurcze nie są tanie. Tzn wiem że fotelik do Volanta 3 kosztuje 380zł

Gość nata31
trochę późno dotarlam na tę stronę, ale dopiero od tygodnia rozglądam się za wózkiem. Podoba mi się Volant albo Driver 4 kołowy Mam pytanie co jest lepsze - szprychy czy plastikowe felgi w kołach? Będę wdzięczna za odpowiedź.

Gość lil kate
mam pytanie do uzytkujacych volanta. pani w sklepie powiedziala mi ze zamontowanie na niego fotelika jest dosc skomplikowane. czy to prawda? wlasciwie jestem na niego zdecydowana,ale odstrasza mnie wlasnie ta "trudosc" bo zamierzam korzytac z fotelika na stelazu wozka. z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość aagutka
Witam. mam pytanie.czy ktos może widział na żywo volanta 3 kolor 110 (ciemny fiolet)??obawiam sie,ze kolor może okazac się ciemniejszy niż na stronkach (wręcz granatowy).

Gość Basiula122
powiedzcie jakiej one są produkcji?polskiej, bo jestem nastawiona na bebecara,ale jeśli można kupić dobry wózek za niewielką cenę to czemu nie, i czy nie wydaje się Wam że oparcie na nóżki nie jest za małe?

Gość dziub 21
ja mam volanta3 jes rewelacyjny ma tylko 2 minusy przednie koło cieszko sie ustawia nawet po zablokowaniu i kosz jak zadurzo sie wpakuje to opciera o przednie koła pozatym jest bardzo leki maż wbiega znim po schodach bez zadyszki a mieszkamy na 2 pientrze

Gość stellina1982
witam ja mam wozek firmy implast volant 4 kolowy kolor jasny fiolet jestem z niego zadowolowa. wozek sam sie prowadzi.. mala ma prawie roczek i postanowilismy jej kupic mniejsza spacerowke na wakacje..totalna porazka..polecam volanta rewelacja

Gość Anita1981
Witam ! Czytam i czytam opinie na temat wózków Implasta, oczywiscie są rózne jak rózne są gusta i upodobania! Sama jestem zafascynowana Volantem 3, ale przed jego zakupem hamuje mnie podejżenie o jego wywrotnosci przy podjeżdzaniu pod krawężnik, ponieważ przednie koło jest ciągle w ruchu, w chwili przycisniecia rączki wózka i podniesieniu sie przedniej czesci koło kreci sie i nigdy nie wiadomo jak sie ustawi w chwili kiedy wjeżdzamy na krawęznik tylną częscią wózka! Widziałam kiedys Panią na drodze w takiej sytuacji i przeraziło mnie to, ponieważ trzeba miec rece szeroko rozsstawione na rączce i czuwac nad opanowaniem sytuacj żeby wózek nie przechylił sie na bok! I jeszcze jedna sprawa, a mianowicie, nikt jeszcze nie napisał jak prowadzi sie Volanta 3 ze spacerówką tyłem do kierunku jazdy?? A bardzo by mnie to interesowało, ponieważ napewno przodem do kierunku jazdy prowadzi sie dobrze bo siła cięzkosci przechodzi na tylnie szeroko rozstawione koła, a co wtedy jak ta siła zostanie przeniesiona na przednie kółko? No wtedy jego stabilnosc już nie bedzie taka pewna!interesuje mnie to bo mój synuś bezdie miał 7 miesiecy jak nadejdzie jesień i nie wyobrażam sobie wozic go przodem do kierunku jazdy, ze względu na to że mnie nie widzi i na to że bedzie stale pod wiatr!Oglądałam już ten wózek w sklepie, ale jak to w sklepie po prostej posadzce super jeżdzi i ta zwrotnosc zamydla nam oczy nad resztą. Zostały mi jeszcze dwa miesiące do rozwiązania i nie wiem co robic, w ostatecznosci kupie Roana, choc spacerówka jest totalnie do bani! Bardzo proszę o komentarze, spostrzeżenia, opinie, pewnie nie mnie tylko to interesuje! Pozdrawiam !

Ja mam volanta 3 ;) ale na opinie z używania musicie poczekać jeszcze troszke, bo dopiero 11.12 mam casarkę więc nie wczesnij niz na początku stycznia będe mogła powiedziec co nieco o gondoli, a na spacerówkę też przyjdzie pora, ale to za jakis czas :) Mnie przekonała cena do jakości :) Mam do niego fotelik z adapterami - wcale nie jest to trudne w montażu , no przynajmniej na razie, ja dzidzius śpi w brzuchu a nie krzyczy w foteliku :D:D:D:D:D Porównywałam go z Mikado oxford - bez porównania oczywiscie na korzyść Volanta, z innymi tańszymi nie ma co wogóle porównywać ;) No chyba, ze ktoś mieszka w mieście i ma proste chodniki ;) Ja mieszkam w górach i dla mnie najwazniejsze były duże pompowane kółka , do tego zwrotnosć i zarazem stabilność - i to ma Volant - ale wybór należy do każdego ;) Poza tym każdy kieruje sie przy wyborze czym innym :) Pozdrawiam :)

Gość m77m
Izula20 a ten twój volant to trójkołówka czy cztero?

Gość volant fotelik
jakie inne foteli można zamontować na stelażu volanta? oprócz bobbiway.

Gość volant fotelik
foteliki* :D