Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnng

biodra..

Polecane posty

Gość nnnng

nie wiem co z nimi zrobic.mam nieproporcjonalne biodra. chyba z 96cm. tyle ze ja mam takie kości i obwodu bioder nie zmniejsze. mam 170cm wzrostu i 53kg wagi,biust B, w taki okolo67cm. biodra to moj koszmar. zle sie z tym czuje. slyszalam ze niektorym facetom to sie podoba ale trudno mi w to uwierzyc.moze jakies rady jak to zatuszowac?

Gość toddd
?a 96 to tak strasznie duzo?o ile wiem to 90 jest idealem wiec czym jest to 6cm?:) i to nie w linii prostej a w obwodzie!

Gość nnnng
?

Gość he
ja mam 174 cm 70 w biodrach, 100 w pasie, miseczkę C i jestem z nich bardzo zadowolona. Wygląda to moim zdaniem pięknie i kobieco, 30 cm różnicy między talią a biodrami to jak u Merlin monroe... :D Wszyscy moi faceci łącznie z obecnym uwielbiali moje kształty; zresztą sama pomyśl, stoisz z facetem i on Cie obejmuje w talii, a ta talia jets wprost stworzona do tego, zeby ją objąć, idealnie "wyprofilowana" pod jego rękę.... :) zwracaj raczje uwagę na jędrny i płaski brzuch i staraj się utrzymać taką różnice między biodrami a talią i wsyztko będzie Ok :D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
A nie czasem na odwort?? 100 w biodrach i 70 w pasie??? Jak to wyglada? jestes w pasie szersza niz w biodrach?

Gość gadu gadu kurna
takie biodra sa ok