Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polish English Girl

Ślub 02.08.2008....jest ktoś ???

Polecane posty

Gość Polish English Girl

Witam, Oto moja data ślubu :) wiem, że to jeszcze 2 lata, ale to bardzo szybko zleci, dlatego już teraz przeglądam sukienki ślubne :) Jest jakaś Dziewczyna, która też planuje ślub w sierpniu 2008 ? :)

Gość stolberg
witaj my tez wtym czasie bierzemy slub koscielny . pozdrawiam i zycze powodzenia

ja też bym chciała :) tzn nie tylko ja-mój chłopak również :) chcialabym, aby data naszego slubu była magiczna, dlatego odkąd zaczęlismy rozmawiac o tym,że za 2 lata konczymy studia i chcemy sie pobrac, to...wuszkiwałam takich dat :):):):) i znalazłam :) póki co powolutku, delikatnie dajemy naszym rodzicom do zrozumienia, żeby się szykowali:)rodzice się domyslają :P:P ostatnio nam powiedzieli, że chcieliby wiedziec o planowanym slubie przynajmniej z 1,5 roku wczesniej :)

Gość stolberg
Ciesze sie ze macie date ustalona. ja obecnie jestem juz po slubie cywilnym........ a czemu w 2008 roku bo po prostu nie mieszkamy juz wpolsce i trudno cos zalatwic nie mieszkajac w kraju.a tak prawie za 2 lata jakos wszystko da sie ulozyc no i oczywiscie zaoszczedzic kase......bo przeciez o to chodzi. zobaczymy jak to wszystko szybko przeleci............ ja jak juz pytalam w jednej restauracji to powiedzieli mi ze na ten dzien maja juz zarezerowane...no i sala odpadla hehe.ale jest duzo czasu jezszce.za rok jezdiemy do polski to wszytsko zaklepiemy i bedziemy odliczacz dni narazie ich pozostalo...ich 804...... pozdrawiam

Gość tez tak mam
ojej ale to tyle czasu jeszcze..masz juz salę, księdza, orkiestre nagraną? juz wszystko porobione, kamerzysta, zamówione zaproszenie, lista gości? ja planuję w 2007 roku i sala jest no ale nie mówie nic póki nie bedzie orkiestry, zaproszeń, oficjalnego powiedzenia rodzicom, no i zaręczyny których pewnie sie nie doczekam:( ..wszystko ustalamy a zaręczyn nie ma:))))))))), lista gości i hotele juz rozpisane, no i za orkiestre terzeba się wziąśc juz. Tak się denerwuję ale zarazem nie moge się doczekac, chciałabym aby wszystko wsyszł pieknie. co do sukienki, duzo o tym myslałam napewno wypozyczę.jednak chciałabym ecri z dodatkiem rózowego bądz bordowego.

Gość Córka- Pana Kleksa
ślub na 2008 a ty juz zarezerwowałaś? a moze się jeszcze dwa razy rozstaniecie? nie przesadziłaś z tym?

Gość stolberg
po pierwsze to jest nasza sprawa a po drugie jestesmy juz po slubie cywilnym wiec rozstania nie wchodza w gre.......

Gość diademik
a ja jak wspomniałam o przygotowaniach to on sie pyta czy przypadkiem mi sie niespieszy, czy nie ma presji(no wiecie 30stka stukneła) :) no i ja mówoę ze nie, nie spieszy się ale ze trzeba szybko wszystko załatwiac i siepokółocilismy bo zaczełam juz kartki na stół szykowac, zaproszenia opisywac, liste gości a on oczy otworzył ze to czas, ze chyba przesadzam no i ja pytam go czy chce czy niechce ten ślub a nie takie pierd......i sie obraziłam i było mi wstyd ze ja tak naciskam, no ale chciałam szybko te rzeczy organizowac bo czas leci a miejsc na sali brak bo jakies baby juz na 5 lat wczesniej porezerwowały terminy:(

Gość asasaseecdde
niedługo baby zaczna juz przedszkolu rezerwowac sale..na na 20 lat przed slubem, bo niewazne z kim ten slub, WAZNED BY BYł BYM NIE BYłA STARA PANNA GłUPIE I NAIWNE IDIOTKI Z WAS SORRY ALE NIE MOGE WAS SłUCHAC

hello Polish English Girl - a juz myslalam ze cie wcielo z kafe jak leci?

Gość stolberg
czesc dziewczyny nie wiem o co wam konkretnie chodzi ..............asasaseecdde a ciebie to juz wogole nie rozumiem,nie umiesz czytac czy cos................a jezeli temat cie nie interesuje to po co wchodzizs na tematy ktore cie nie intereseuja,,,,,,aha i kto powiedzial ze ma sale zalatwiona na 2008 rok....................a jezeli zapytacie jaksi zespol ktory naprawde jest fajny to wam powiedza ze nmaja juiz zarezerowane z pare lat do przodu......a jezli ma sie date wybrana to jak chce sie kaurat w tym dniu wziasc slub to powinno sie zaklepac.....a do dziewczyny ktora wszytsko tam mniejw iecej miala zalatwiona a nie miala zareczyn to nie rozumiem naprawde chyba najpierw musza byc zareczyny i oficjalnie powiedziane ze w tym dniu planujecie slub..............ale to nie moja sprawa pozdrawiam was

nie warto sie przejmować takimi komentarzami:)sprawa slubu to sprawa indywidualna i każdy podchodzi do niej inaczej.Moja kuzynka czekała na slub 3 lata, bo upatrzyła sobie z przyszłym mężem sale, na która były tak odległe terminy :/ no, ale nie od razu powiedzieli nam o slubie-sala była zarezerwowana, a oni oznajmili nam o zaręczynach na rok przed ślubem:)

Gość Basia23
Czesc jakbys szukala sukni slubnej to ja chetnie odsprzedam tanio a z nowej kolekcji.jak co to pisz na mejla.