Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotilkaaa

Wasza waga i wzrost

Polecane posty

Gość w górę
pisać:)

Porąbalo Was chyba!Jak Wy to robicie?Ja sie glodze zeby przy wzroscie 163 utrzymac marne 54kg.Facet mi mowi,ze jestem za chuda.Ile w ogole macie lat?16,18?

Gość dotilka
a ja wpierd... wszystko co mogę , jem dziennie nawet do 3000kcal i wogóle nie tyje. a moje wymiary to 88/62/88. pozdro

Gość no prosze same laski
a grube to tutaj nie siedzą?

Gość **************************
169 i 56 kg

Gość afle
Same anorektyczki sie zgłosiły, odstąpię ze cztery kilogramy, żeby do Was dołączyć. 156 i 47

Gość nie kumam
idei zakladania stu topikow na ten sam, wlasnie ten temat: - zeby sobie pofantazjowac - zeby sobie poprawic/zepsuch humor (inne sa grubsze/szczuplejsze ode mnie/ - z nudow - zeby poleczyc komleksy - co tam jeszcze zenadaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alr po co te pytania (ja juz dalam odp :D ) po co sie porównywać?

jeszcze jedno waga i wzsost moga byc taki8e same, ale efekt bardzo różny... bo to wszystko zalezy od budowy, ja niestety mam beznadziejną :(

Gość dotilkaaa
tak i teraz wszystkie zakompleksione mogą wejsć na ten topik i powyzywać dziewczyny , które są szczupłe od anorektyczek.o to mi chodziło .a tak na prawdę to ważę o 20 kg więcej i lubię fantazjować:(jestem infantylna, lekko "przygłupwawa" i kocham kolor czarny , bo wyszczupla takich grubasów jak ja

Gość anabelllaaa
up, up

Gość heheheheeee

Gość Samanta44
Witam! Ja mam 168 wzrostu i 64 kg . Ale zaczynam juz cwiczyc i pomalu czuje sie coraz lepiej. Musze wyrobic kondycje to waga ruszy. Zawsze w zimie z 8kilo do gory. Ale do czerwca dopne do 57kg tak jak zawsze. Piszcie dziewczyny w jaki sposob cwiczycie moze macie strony w internecie z cwiczeniami? Ja biegam i to naprawde mocno pomaga w zrzuceniu wagi. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość wole anonimowo was zaszokowac
164cm waga 86kg! i co wy na to??

Gość 168cm 52w porywach bo53 kg
:O

Gość wole anonimowo was zaszokowac
ale chudziny:O

Gość 168cm 52w porywach bo53 kg
zebys wiedziala:o prawde mówiac chcialabym przytyc 2/3 kg, n ie wiecej, ale nie da sie

Gość Tomaszkowa
a ja kupiłam spodnie na 158 i muszę je skracać :)

Gość ka-fe-te
160/43 70/58/78

Gość pytajniek
172 i 68...Wasza ocena..?

no to ja tez, bo mam lekkiego fiola na tym punkcie (niestety, ale nie roznie sie zbytnio od reszty obsesyjnie nieakceptujacych siebie), a juz jestem na forum to swoje dopisze. Wiec ja mam 169 i waze 55 kg. wymiary moje: 92-60-87 niby ok, ale ciagle mi zle z tym co mam i jak wygladam. To jest chore. wczoraj przymiezylam fajne spodnie, obcisle od dolu do gory, elastyczne, z dzinsu, i co? Okropnie wygladam! A tak mi sie podobają! Choć z drugiej strony się cieszę, zaoszczędzę 200 zł. Mamy fioła, kobiety. Choroba XX wieku

Gość zdrowieiuroda
80- 63- 89 50 kg, 160 cm za duzo :/:/:/:/

Gość SĄ GRUBE JAK NAJBARDZIEJ
WESZŁAM NA TEN TOPIK I NA POCZĄTKU SIE PODŁAMAŁAM BO BRAKUJE MI DO WYMIAROW MODELKI:) A POTEM SOBIE POMYSLAŁAM ZE TO TYLKO FORUM I KAZDY MOZE NAPISAC CO CHCE!! WIEC NAPISZE SOBIE ZE MAM 174 CM, I WAZE 55 KG A CO TAM KTO MI ZABRONI??:) A ZRESZTĄ SORRY MOZE KOGOS OBRAŻĘ ALE MYSLE ZE NA TAKIM TOPIKU WPISUJĄ SIE LASKI MAJĄCE SPORY PROBLEM Z ODŻYWIANIEM, KTÓRE CHCĄ POCZUC SIE LE[PSZE OD GRUBSZYCH DZIEWCZYN BO MAJĄ 20 CM W TALII MNIEJ!! JAKI W TYM SENS ZE DOWIESZ SIE ILE KTO GDZIE MA CM?/ KAZDY WIDZI JAK WYGLĄDA A WIADOMO ZE ZAWSZE I WE WSZYSTKIM ZNAJA SIE LEPSI I GORSI OD NAS!!!

Gość czarna inez21
ja mam 176 i ważę przy tym 56kg ale nie ukrywam że wciąż staram się troszkę przytyć,jem i jem.ale na razie wcale mi to nie wychodzi.może któraś z Was ma jakiś sposób?

Gość ja............................
165 cm 65kg I dobrze mi z tym :D Biust 75 DD

Gość a ja lubię
jeść, chociaż też nie wszystko i też mam 48 kilo przy 162 cm wzrostu. Jak przytyć? Byłam na "diecie" boczkowej i fas foodowej, ale ile można. Też chcę przytyć.