Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikers

małe pytanko

Polecane posty

Gość mikers

Hej, mam pytanie, czy kochając się z mężczyzną bez zabezpieczenia w pierwszym dniu miesiączki mogłam zajśc w ciążę?

Gość ehehehe..
mogłaś...kobiety zrozumcie to zawsze można zajśc w ciaze... czasem sie cos moze przestawic w organizmie owulacja wystapie inazej niż zwykle i lipa...

Gość --Mo--ni--sia--
Ale, bardzo małe

Gość mikers
hmmm jak niby? przeciez jeśli mesiączka nastąpiła, to i tak plemniki wypłynęły razem z nią, a do owulacji jest ze 14 dni, no 11 to najmniej, nie rozumiem nadal.

Gość oooooo
Nie jestes zaprogramowanym robotem przecież. Choroba, stres, cokolwiek, może poprzestawiac Twój organizm.

Gość lolka23
zrozumiesz za 9 miesiecy...pozatym skoro uwazasz ze nie mozliwe jest to to po co pytasz??hm

Gość mikers
chcę się upewnić, ale Wy jesteście drażliwe, jak Wam się nie podoba temat to nie piszcie i tyle, zamiast jaichś kjąśliwych uwag.

Gość lolka23
chcesz sie upewnic a piszesz tak jak bys byla pewna ato co my mowimy bylo glupota..zufaj i zapamietaj zawsez mozesz zajsc w ciaze!!!!

Gość mikers
aha czyli dni płodne i niepłodne to bujda na resorach tak? a kobieta jest płodna 365 dni w roku 24 godziny na dobę? ;)

Gość lolka23
lekcje czytania ze zrouzmieniem sie opusciło..kobieta nie ma owulacji tak jak napislalas caly czas...poprostu owulacja moze sie przesunac z przyczyn np stres i choroba jak napisała "oooo" to znaczy ze wyliczanie dni płodnych moze okazac sie nie skuteczne..jest minimalna szansa na ciaze ale jest..i oto wszystko chodzi..mam nadzieje ze zrozuzmiałas

Gość mikers
nie jestem jakimś przygłupem i rozumiem, to chyba Ty nie zrozumiałam, bo w moim stwierdzeniu ukryta była ironia, nawet jeśli owulacja by się przesunęła to przeciez na pewno nie 2 tygodnie

Gość lolka23
nie mam ochoty sie z Toba kłocic:Pani nic w tym stylu..chciałam pomocale ... uwierz wto ze jest to możliwe ..nie tylko ja tak uważam wiec cos wtym musi być...moze zapytaj swojego lekarza skoro nie wierzysz nam ...ale nadal nie rozumiem poco załozyłas ten topik skoro uważasz że ciąza jest nie możliwa..

Gość mikers
chciałam zobaczyć co sądzicie na ten temat i tyle, nie kłócę się z Tobą, po prostu nie rozumiem, że Waszym zdaniem w ciążę zachodzi się tak łatwo

Gość lolka23
w ciąze nie zachodzi sie tak latwo nikt nie powiedziala ze jak bedzisz sie kochac w pierwszy dzien miesiaczki to zajdziesz na 100% w ciaze..mozesz zajsc ..a jesli tego nie chesz to chyba lepij uważac żeby sie pozniej nie zdziwic

Gość jajo
eee tam jakieś kosmiczne bzdury gadacie, pierwszy dzień okresu..nie ma szans na ciążę.

Gość rybkazłota
sprobuj pare razy:Pi potem odpowiadaj:P moze to glupie ale wiem ze to mozliwe