Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka mala ja

Wazne pytanie prosze odezwijcie sie!!!

Polecane posty

Gość Taka mala ja

Zaczne moze tak. Nie wiem w zasadzie co sie dzieje. Moje objawy nie pasuja do niczego, a mam wrazenie, ze cos sie dziwnego dzieje. Mam dostac okres 1 kwietnia (okolo). Wspolzyje zawsze z gumeczka bardzo ostroznie. Czulam od jakiegos czasu czasem lekkie swedzenie okolic intymnych. Wczoraj zaaplikowalam sobie krem clotrimazolum i galki propolisowe. Oprocz swedzenia nie ma zadnych objawow, zadnych uplawow, nieprzyjemnego zapachu, pieczenia, nic. Kontaktu teraz z ginem nie mam. NIe wiem co to jest. Po zaaplikowaniu specyfikow wszystko nagle minelo, dzis wrocilo na kilkanascie minut. Zastanawialam sie czy nie jestem w ciazy, ale nie mam zadncyh innych objawow. Czy ktos mial cos podobnego.??? POZDRAWIAM

Gość zuzia lalka nieduza
A golisz sobie miejsca intymne?

Gość tix
a co ma do tego golenie?

Gość esyfloresy
bo jak goli to odrastające włoski mogą powodować swędzenie,skóra może być podrażniona albo mogło coś się wdać przez np. skaleczenie podczas golenia. Może zmieniłaś płyn do higiny intymnej albo zaczęłaś używać perfumowanych wkładek i to reakcja uczuleniowa. Trudno stwierdzić przez internet. Na pewno to nie są objawy ciąży :D