Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeery

nie czuję go w sobie

Polecane posty

Gość meeeery

witam, chciałabym podzielić sie z moim duzym problemem i poszukać tu rady... Otóż jestem z mężczyzną, którego bardzo bardzo kocham, ale niestety... Nie odczuwam satysfakcji z naszego seksu, gdyż w ogóle go w sobie nie czuję! Nie ma wcale "małego penisa", "wielkiego" też nie, no na ok tak z 16, 17 cm... Dlaczego wiec praktycznie go nie czuje? Czy jest na to jakaś rada? dziękuję z góry :(

Gość idź na dział życie erotyczne

Gość wzdeciowa
moze jakas pozycje wyprobujcie, ktora zapewnie gleboka penetracje.. np na pieska? :)

Gość yogibabu
Może to ty jesteś taka rozepchana !

Gość wzdeciowa
albo moze poprostu sprobuj pocwiczyc miesnie pochwy :) zaciskajac je zwiekszysz tarcie :)

Gość robba
Nie przejmuj się , ja też tak mam.

Gość IS
ja mam podobnie ..a najcześciej wkurza mnie to,że muszę udawać orgazm podczas kochania się(ponoc duzo kobiet to robi).. ..i na pewno duzo kobiet ma tak jak Ty więc nie jesteś sama..

za mokra jestes:)a jak nie czujesz to jak masz go w sobie scisnij mocno to poczujesz:)albo moze zeczywiscie jakas inna pozycja?

Gość IS
Ale fakt faktem pozycja na pieska jest niezla..polecam:)

Gość meeeery
no ale co to za przyjemność :( na pieska próbowałam, jest troche lepiej, ale i tak to nie to... :( dołujące....

Gość moze ci nic nie wsadzil

Gość meeeery
Nie wiem dlaczego nic nie czuję. Może to przez to że w jak byłam dzieckiem wkładałam tam sobie 25cm ogórki oraz uprawiałam sex z moim bernardynem. Pomóżcie :-(

Gość wzdeciowa
ja nie wiem jak mozna udawac orgazm.. jak dla mnie to glupota i cos co prowadzi do rozpadu zwiazku. Jest to poprostu klamstwo. Twoj partner mysli ze zaspokaja Cie, a Ty tak naprawde tylko udajesz, wiec to do niczego nie prowadzi, w taki sposob nigdy nie bedziesz zadowolona z seksu. Moze porozmawiaj z partnerem, oboje zastanowcie sie co z tym fantem zrobic.. poszukaj w internecie pozycji, ktore zapewniaja gleboka penetracje. Zawsze jakies wyjscie jest :)

Gość wiem co
owin go gazeta i zaluz kondoma!!!!!!!!!!!!