Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tetralysalka

tetralysal - po jakim czasie mozna kuracje powtorzyc?

Polecane posty

Gość tetralysalka

bralam kiedys tetralysal przez 3 miesiace, pozniej dermatolog powiedziala, ze dluzej nie mozna i zapisala co innego... wlasnie przed chwila patrzylam na zdjecia z okresu kiedy bralam ten antybiotyk i mialam sliczna buzke! a teraz...:/ juz troche minelo od tatej kuracji, bo bralam ja w tamtym roku od maja do konca lipca, teraz co chwile cos mi wychodzi i to po kilka, jakies podskorne okropienstwa:/ mam juz dosyc, mnie to wykancza psychicznie, oczyszczalam sie juz na tyle sposob od wewnatrz i nadal oczyszczam, ze nie jestem w stanie zliczyc!! ;/ mysle ponownie o tetralysalu, bo mnie trafi nic nie moge dobrego znalezc na to paskudztwo:/ na szczescie nie wystepuje to na calej twarzy, ale jest:/ a czy moze znacie jakies zabiegi u kosmetyczki, albo laserowe czy jakies lampy, ktore sprawiaja, ze na twarzy przez dluzszy czas prawie nic nie wychodzi???

Gość znama twoj problem
tez brałam tetralysal w tamtym roku, ale pod koniec czerwca zaczelam, pomoglo mi, teraz znowu biore dalacin c od nie dawna(dermatolog mi przepisala), bo tradzik mi wrocil, jestem załamana jeden policzek jesl łagodniejszy od drugiego jak pobojowiskoa, jeden pryszcz obok drugiego:( straszny mam trądzik... pozdrawiam, wydaje mi sie ze powinnas isc do dermatlogoa poprostu i sie dowiedziec co i jak

Gość tetralysalka
stwierdzilam, ze zrobie sobie badanie hormonow, moze wymaz z tradzika, zobacze jakie wyjda wyniki, najwyzje cos mi dermatolog przepisze zgodnie z tymi wynikami, a jelsi bedzie ok, to ide do dermatolog kosmetyczki, pogadac moze zorbi mi yellow peel - podobno bardzo dobre skutki w leczeniu tradzika i przebarwien, mysle takze o lampie bioptron, ale tego chyba nie ma w moim miescie;/ a co tydizen by mi sie nie oplacalo jezdzic do wiekszego miasta, no zobacze, alemusze cos wymyslic, nie mam az tak jak Ty, ze jedne obok drugiego, ale sa i mnie wnerwiaja, musze sie w koncu tego pozbyc;] Tobie tez tego zycze! aha no i jeszcze postanowilam, ze zadnych antybiotykow od wewnatrz!

Gość znam twoj problem
tez jezdzilam do innego miasta na peelingi migdalowe na przebarwienia do innego miasta 25 km ode mnie... kasy szlo co miesiac i czasu.. a dle mna czas i pieniedze sa bardzo cenne, na szczescie mam rodziców ktorzy inwestuje w moja opryszczona twarz bo widzą jak sie mecze i zycza mi zebym miala ładną, czystą twarz:) ja antybiotyk biore ostatni raz jak nie pomoze to trzeba bedzie cos nowego wymyslic, ale mamiezką dosyc postac trądziku i sama go nie wylecze :( czekam cierpliwie na efekty, moze sie uda... tez myslalam o zabiegach ale nie wiem czy u mnie w miescie są akurat takie... pozdrawiam cieplo:) papa p.s ile masz latek? ja 17

Gość tetralysalka
ja mam 21 lat... myslalam , ze jak skoncze "-nascie" lat to mi minie, ale sa wyjatki... jakby mi wychodzilo 1 na jakis czas to bym to zostawila, ale jednak tak nie jest i biore sie za to porzadnie juz, jakes badania, teraz mama ma zalatwic mi jakas lampe solux od kolezanki... jej corce nie pomoglo, bo ona ma straszny tradzik, ale moze na mniejszy pomoze, napisze o efektach, moze sie uda i przez to innym tez;] Tobie tez zycze wytrwalosci, Ty masz 17 lat czyli nastolatka, wiec... ale moze tez sie szybko skonczyc, u Ciebie to pewnie z dojrzewaniem a u mnie to juz niewiadomo... obysmy syzbko z tego wyszly:)

Gość _tyropka_
włąsnie dzis mi przepisano ten antybiotyk, pomaga to???