Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandi17

CZY TO CIAZA??

Polecane posty

wychodzi na to ze .... gdybym byla w ciazy to minal juz miesiac ... dostlaam normalnie regularnie orkes tak jak zawsze temperatutre mam ponizej 36,6 ok 36,3 boli mnie codziennie glowa i brzuch i chyba mam jakas bakterie w pochwie bo wydziela mi sie sluz o dziwnym zapachu ;(;( bole glowy moga byc spowodowane stresem a brzucha chyba dlatego ze zasuszylam jelita pijac herbaTKI NA ODCHUDZANIE DO KTOREYCH NIE BRALAM JOGURTOW NIE RADZE! myslalam ze z kibla nie wyjde. zawsze siusialam 3 razy dziennie dzis rpawie nci nie jadlam i siusialam 6x. piersi mnie hmm w sumie nie bola troszeczke tylko ale nie sa nabrzmiale. skoro z tempka i z okresem ok to znacyz ze na pewno nie ejstem w ciazy>???? bo wiecie sprobowalam stosunku przerywanego i to w dni plodne nie zabezpiecyzlam sie ale chlopak zapewnia ze zdazyl wyjac i ze ani krolpelka tam nie wplynela. chyba wszyskto ok nie?? pomozcie blagam bo sie denerwuje :p

no ale ja rpzeciez zrobilam test i wyszedl negatywny. czytalam ze 1szym objawem moga byc bolece piersi i mdlosci zawroty glowy itp. i brak miesiaczki.... okres dostalam normalnie test wyszedl ujemny piersi mnie nie bola nie widac na nich zadnych zmian po miesiacu by bylo cos widac juz~! brzuch mnie boli od zatrucia pokarmowego a glowa dlatego ze sie przejmuje wszyscy mi to mowia ze mamt akie objawy bo sie rpzejmuje a tempka ponizej 36,6 a gdyby byla ciaza to by byla powyzej. tym sie pocieszam a jak myslicie to moze byc ciaza? jakie objawy powinnam jeszcze miec skroo juz minal 1szy miesiac i od soboty idzie 2...