Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiernaześląska

Czy ktoś z Was zażywa Afobam

Polecane posty

Gość niewiernaześląska

Bo dostałam ten lek od lekarza ale przerażają mnie skutki uboczne zażywania tego leku,a w ogóle to chyba nie leczy tylko uspakaja.Jakie są Wasze doświadczenia?

miałam go na próbę - nie spełnił moich oczekiwań teraz zażywam Cloranxen - na moją nerwicę lękową - tez nie jest idealny ale lepszy od Afobamu...no i droższy 30 tab. kosztuje 29 zł.

Gość Afobam zamula
zmień lek!

Gość niewiernaześląska
Widzicie,nawet nie wiedziałam że mnie leczą na nerwicę lękową.Chodzę po lekarzach juz od poł roku na zawroty głowy a oni afobam przepisują,twierdząc że mam serce chore które trzeba uspokoić.Paranoja. (.................................)własnie się go pozbyłam.Pozdrawiam:)

własnie....tez ma zawroty glowy i na to ponoć najlepszy jest Cloranxen, ale przyznam szczerze ze zalezy to od dnia - raz jest całkiem dobrze, raz gorzej, np wczoraj bylo fatalnie a do tego jeszcze ta wiosna....jak masz zawroty to na bank nerwica lękowa....tez sie nachodzilam po lekarzach i w końcu stwierdzono nerwicę i niskie cisnienie...i tak sobie męczę się od lat...ale pocieszam się, ze istnieją gorsze rzeczy i gorsze choroby, choć te zawroty głowy są męczące i czasem boję się nawet sama wyjść z domu...

Gość karolcia 1119
chore serce? a badania? jeśli masz zawroty to moze być nerwica albo serce. Ale z tego co wiem Afobam jest przeciw lękom a nie na serce..ktoś coś namieszał!

Gość brałam na nerwy ale
nie skutkował, potem dostałam Tranxeene taki francuski - całkiem calkiem...ale jak pisze małgośka raz jest lepiej a raz gorzej i trudno, mam dość lekarzy :) na polepszenie humoru buzka

Gość niewiernaześląska
Dzięki Mała-Małgośka,zapytam lekarza o ten lek bo właśnie dzisiaj idę na wizytę.Ja niemam takiego optymizmu jak Ty

Gość niewiernaześląska
Chciałam jeszcze dodać,iż mimo wszystko ,troche mi lepiej że ktoś ma ten sam problem co ja.Oczywiście życzę Ci wszystkiego najlepszego Mała-Małgośko .Pozdrawiam:)

Gość niewiernaześląska
No właśnie wróciłam.Metocard do końca moich dni, a na uspokojenie ciała i duszy Premolan(nie wiem czy dobrze odczytałam).I tyle.Jeszcze zbadać kręgosłup a jak nie znajda przyczyny(zawrotów głowy)to "6 stóp pod ziemie" ;-)Pa

Gość no własnie ten
kręgosłup ja mam skoliozę i kyfozę,cały powykręcany, na leczenie za pózno, mam 37 lat, zawroty glowy non stop - lek podobnie jak Małgośka przeciw lękom i nerwicy i co....trzeba tak życ dalej...i nie wiadomo czt zawroty glowy są od ciśnienia, nerwów, czy kręgosłupa...albo od wszystkiego po trochu...

Gość od tego sie nie umiera
mozna żyć z nerwicą, pokrzywionym kręgosłupem, nadcisnieniem czy niedocisnieniem............pogody ducha WAM zyczę Ola.

Gość lukrowany bez
ja tez na leki mam afobam ale deprim narazie sobie biore.I nie mam nigdy zawrotów.poprostu pesymistka jestem i wkurza mnie wszystko, martwie sie o przyszłośc o biede, ze nie stac mnie na dziecko....