Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badu

DDziewczyny ja Was naprawde b.proszę o nienadużywanie słowa

Polecane posty

Gość badu

Z A Z D R O Ś Ć- w kontekście rozmowy,już się kilkanaście razy spotkałam,że miałam inne zdanie i co ,np nie podoba mi się to i to ,odpowiedź :mówisz tak bo jesteś zazdrosna:zauważyłam,że takie argumenty są tu bardzo częste,sorki,ale to nie są żadne argumenty,a więc podsumowując,jak nic poza tym dziecinnym zdaniem nie masz do powiedzenia to już lepiej nic nie mów,oki

Gość brawo misiu
:D

Gość o mamo o mamo
założyłaś ten bylejaki topik, bo zazdrościsz, że inni mają swoje, a Ty nie? Tak?

Gość piszesz to bo jestes zazdrosna
:O

Gość na pewno jesteś zazdrosna
dlatego tak piszesz:P

Gość badu
no teraz to się już powtarzacie,rozumiem,że pierwszy wpis mógł być dla jaj,ale pozostałe?phh

Gość oczywiście oczywiście
no widzisz.Wszystkie na kafe myślimy identycznie. To dowód na to, że kafeteria pierze mózgi.

Jeju...nie kłóćcie się,zazdrość to też uczucie godne szacunku.Więc uszanujmy uczucia innych.Zjednucie sobie przyjaciół a nie wrogów.Tak naprawdę nawet się nie znacie a już takie oceny.Piękna pogoda więc uśmiechnijcie się,pomyślcie-jaki by tu topik założyc.Macie pełną glowę pomysłów ale jak się drażnicie nawzajem,to złość przesłania wam pozytywne myślenie.

Gość brawo misiu
a czy ktoś kłóci się tutaj? taki ładny dzień wiec i żarty ludziskom w głowach siedzą:D

--> lukarena, no nie wiem, czy zazdrość jest godna szacunku, bez przesady to nie jest pozytywne, budujące uczucie

Ludzie tu wchodzą,bo potrzebują się wygadać,zwierzyć,szukają inter przyjaciół,a nie by się kłócić.Niedajmy się sprowokować tym,co grają niefer,bo są tu i tacy,co śmieją się teraz z waszej złości.Po co psuć sobie humor w tak piękny,wiosenny poranek.Pozdrawiam i proszę,uśmiechajcie się i traktujcie wypowiedzi innych trochę z przymrużeniem oka.Pa pa...

Gość badu
doskonale wiecie ,o co mi chodzi,po prostu jak ktoś ma inne zdanie,to trzeba to uszanować,a takie :ty to jej pewnie zazdrościsz:uzywane przy wszelkich dyskusjach ,sory,ale jest na poziomie przedszkolnym

Ewa33 ale to uczucie pozwala nam na poprawienie swego myślenia i zrozumienia innych.

zazdrość pomaga nam zrozumieć innych? jakim sposobem? zazdrość jest ślepa, nie patrzy na odczucia innych, tylko zamyka sie w sobie wiem, bo sama miewam kłopoty z zazdrością i gdybym z tym nie walczyła, to pewnie byłabym sama jak palec, bo nikt by ze mną nie wytrzymał zazdrość zdecydowanie nie jest niczym dobrym nie wiem, skąd czerpiesz przekonanie o dobroczynnym wpływie zazdrości, bo chyba nie z nauki (psychologii) i nie z doświadczenia popieram Cię co do uśmiechania się i nie zapiekania w złości :) pozdrawiam wiosennie (dzisiaj widziałam bociana na rozlewiskach)

Gość ojoj
ojoj

Gość Zgadzajęcy sie ze wszystkimi
No. :P

Gość jestem za
a nawet ..za