Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość PiRaNiA x
SiemankO dziewczyny....widze że ćwiczenia idą Wam bardzo rÓżnie Ja daj rade chOć ciezkO, sie nie pOddaje;) Ciekawi mnie jedna rzecz..i prOszę O OdpOwiedz :D Czy jeżeli pO ćwiczeniach nie mam zakwasÓw tO Oznacza że rObie sOsik źle :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość cosmo
hej!pytanko:D czy robiac A6W jest mozliwosc spalenia niewielkiego tłuszczyku na brzuchu?? czy w ten sposób sie tylko miesnie wzmacniają i ni c poza tym??

Gość Nowakman
Ja juz robie 5 dzien i byba robie te cwiczenia nie poprawnie przynajmniej mam takie głupie wrazenie.Jak robie cwiczenie 1 bo czuje bój i prace miesni kiedy juz robie 2 to wcale nie czuje a kiedy robie 2 serie i znów 1 cwiczenie tez mnie nie boli.Ogólnie cwiczenie mnie bardzo meczy i sie mocno poce.I jeszcze jedno jak probowałem zrobic pompki po 2 dniu cwiczen nie mogłęm bo tak mnie okropni4e piekł brzuch a teraz moge spokojnie zrobic o to mnie martwi nie czuje bólu brucha czyli moze wykonuje zbyt mały kąt miedzy barkami a podłogą.Niech napisza osoby które długo cwicza czy miały podobnie. PS:podejrzewam ze nie mam juz siły po 1 seri aby potem poprawnie technicnie wykonac cwiczenie.

Gość Nowakman
cosmo no pewnie że tak skoro mówisz niewielkiego to napewno tak oczywiscie musisz trzymac diete a nie robic 6W a wieczorem zjesc 2 tabliczki czekolady a do tego lody.

Gość Nowakman
Musisz sciagnac plik który usuwa ograniczenia na tym serwerze napisz do mnie na maila to ci powiem

Gość besteto
witam wszystkie cwiczace :) ostatnio przeczytalam caly topik i... dzisiaj mam 8 dzien :) a tak naprawde to dopiero bedzie :D przez pierwsze dwa - trzy dni bolalo mnie doslownie wszystko (brzuch szyja nawet nogi) a teraz nawet nie czuje zmeczenia i zadnego bolu. i to wlasnie mnie troche dziwi. w sumie cwicze dokladnie a podczas A6W tylko sie zgrzeje. czy ktoras z was ma podobne odczucia? pozdrawiam was (nas) laseczki

Gość Alinell
Besteto, ja mam dziś 3 dzień ćwiczeń i również boli mnie dosłownie wszystko. Dziś rano ledwo mogłam wyjść z łóżka, zakwasy dokuczliwe. Teraz już się trochę rozchodziłam, zaraz kolejna seria ćwiczeń, mam nadzieję, że podołam. Czekanie na efekty jednak motywuje ;') Mam też nadzieję, że zakwasy szybko znikną, mięśnie się zregenerują i później nie będzie takich problemów. Pozdrawiam :)

Witam wszystkie cwiczace, chciałam zapytac o cos jak robi sie cwiczenie 5 jakos nie moge pojac profesjonalnej wskazowki:** pozdrawiam płaskie brzuszki:*kiss

Gość spora oponka 89
a właśnie to 5cwiczenie ile czasu trzeba wykonywac? poza tym to chodzi w nim o too by robic rowerek ale z uniesioną klatką piersiową do przodu...mnie jzu tak mięśnie nie bolą jak na pcozatku,dzis mam za sobą 6dzien:)ogolnie najgorsze jest dla mnie cwicenie 6:P

Gość umbrella
witam wszystkie panie! dzie byl moj 14 dzien!! od jutra robie po 12 powtorzen, najbardziej przeraza mnie ze zaczynam sie nudzic przy cwiczeniu 1 i 3! nurzace sa te powtorzenia! jesli chodzi o efekty to czekam az skoncza mi sie "kobiece dni" bo ponoc w tym okresie organizm nabiera wody i puchnie! wiec cierpliwie czekam. poza tym chyba robie to dla satysfakcji. nie spodziewam sie super efektow! jak wytrwam to bedzie powod do dumy! pozdrawiam!!

Gość cztery plus zero
Czesc. Dzisiaj zaczynam pierwszy dzien z Weiderem.Moze sie polubimy. Jestem dojrzala kobietka a oponka wokol brzuszka bardzo mnie drazni. Uprawiam sport rekreacyjnie wiec mysle ze nie zaszkodze sobie i uda mi sie poprawnie a przedewszystkim regularnie osiagnac wyniki. Bede z Wami w stalym kontakcie bo wielu z was wspomoze mnie mentalnie. a to bardzo wazne. Ja rowniez sluze pomoca. Trzymajcie za mnie kciuki.

Gość Alinell
Witam. Wasnie skończyłam dzisiejszą serię ćwiczeń [4 dzień]. Zauważyłam, że wzmocniły mi się mięśnie pod tym względem, że mogę łatwiej podnieść barki do góry, wcześniej było to trudniejsze. W ostatnim ćwiczeniu nadal mam problemy ;') Mam nadzieję, że dajecie radę, drogie Panie :')) Pozdrawiam.!

Gość spora oponka 89
Alinell!!nie tylko ty masz problemy z 6 cwiczeniem:)ja nie moge nawet tych 3sekund wytrzymac!!ale staram sie!!pozdrawiam

Gość doduś
Hej dziewczyny nie mogę znależć tych ćwiczeń a mam też co zrzucić proszzzzzzęę pzyślijcie mi to na meila.

Gość lwikieł24
witam i ja się przyłącze do tych ćwiczeń a raczej już się przyłączyłem tylko że nie pisałem. Dziś będę robił 14 dzień i nadal najtrudniejsze dla mnie jest ćwiczenie 5 - nie wiem jak to dokładnie zinterpretować więc ten rowerek robię przez określony czas przy stale napietym brzuchu :D ale muszę przyznać że z dnia na dzień jest łatwiej - tylko te pierwsze dni w których jest zwiększenie powtórzeń jest masakryczne :( ale pierwsze efekty naszczęście są - podzielił mi się brzuch na 2 części a słyszałem że jest to oznaka tworzenia się mięśni. Oprócz ćwiczeń postanowiłem zrezygnować z słodyczy a ja taki jestem łasuch :D pozdrawiam

Gość Oliwier
Cześć dziewczyny.Przeglądając net w zaczerpnięciu informacji o 6-tce natrafiłem na te forum.Juz kiedyś podjąłem się tych ćwiczeń ale wymiekłem przy 10 dniu/Dzisiaj przystepuje od nowa.Czytając wasze wypowiedzi będzie mi łatwiej.Mam nadzieje że wam tez sie uda.Wiem ze to forum dla kobiet ale bede was czasami "podsłuchiwał". Pozdowionka dla wszytkich dziewczyn ćwiczacych szósteczkę.

Gość mam problem z 5 ćwiczeniem
czy ktoś może mi wyjaśnić ile powtórzeń, a może czasu trzeba je robić. Wiem, że na każdy dzień jest rozpisany (seria, ilość powtórzeń), ale jak wy robicie? czy np. najpierw ćwiczenie 1 - 6 razy, poterm 2 - 6 razy itd. a potem kolejna seria?

Gość monica_th
Mam 15 lat. Dziś będzie mój siódmy dzień ćwiczeń.Mam parę pytań , które od dłuższego czasu mnie nurtują: 1. Czy w miom wieku można wykonywać te ćwiczenia 2.Czy to , ze nie czuję takiego strasznego wysiłku podczas robienia ćwiczeń , to oznaka ,że robię je nieprawidłowo( wydaję mi sie ,zę wszystko OK.) 3.Zaczęłam ćwiczyć w moim 44 dniu ( nie pierwszy raz już miałam tyle dni) . Co będzie , jeśli dostanę miesiączkę? Przecież mozna opuścić tylko 1 dzień ćwiczeń , a jeszcze do tego słyszałam , że podczas mieśiączki nie można ćwiczyć mięśni brzucha... 4. Kiedy będę miała płaski brzuch? Zauważyłam , że po tygodniu ćwiczeń mój brzuch zamiast zmniejszyć się ,to śię powiększył...Czy coś zrobiłam źle? Proszę o odpowiedź!!!!Powiadomcie mnie e-mailem :*

Hej!:D Do poprzedniczki -> jedna seria to wszystkie sześć cwiczeń Udało mi się dojść do 28 dnia, ale tak jak ktoś tu już wcześniej pisał strasznie nużące są te cwiczenia szczególnie własnie 1 i 3. W zasadzie gdyby nie to, że zaszłam juz tak daleko (przynajmniej jak dla mnie) rzuciłabym to w pioruny, ale po tylu dniach wysiłku jakoś szkoda mi to zostawić jednak raczej już nie skuszę się na powtórzenie tego:o Co do efektów, to wcale nie są one jakieś powalające, liczyłam na więcej;)... oczywiście mięśnie sie wzmocniły, ale w pasie nie straciłam ani cm. i nie widzę takiej chociażby lekkiej szachownicy, a wszystkie ćwiczenia stram się robić poprawnie... nie jestem jakaś gruba, w pasie mam 62 cm, troszkę tłuszyku miałam i wcale nie zniknął po tych ćwiczeniach, w zasadzie jedyny efekt u mnie to wzmocnione mięśni... a liczyłam na to, że będzie je ładnie widać:( buuuu a jak jest u Was z efektami?

Gość Alinell
Witam witaam. O, nawet dwóch Panów tu mamy, no ładnie :') Oliwier, nie tylko podsłuchuj, wypowiadaj się, co z tego, że to 'damskie' forum. Nic nie stoi na przeszkodzie, byś się wypowiadał:')) Monica_th, 1) oczywiście : ) 2)masz w-f w szkole, więc masz lepszą formę. Ale też warto sprawdzić, czy aby na pewno napinasz dobrze mięśnie. Te ćwiczenia powinny jednak powodować trochę wysiłku. 3)Nie powinno się opuszczać ćwiczeń. Chodzi o to, by mięśnie były cały czas obciążone. Jeśli nie masz bolesnej miesiączki, myślę, że ćwiczenia źle Ci nie zrobią, a można np. mniej napinać mięśnie. 4)Brzuch zapewne się powiększył, bo mięśnie są 'spuchnięte'. Płaski brzuch będzie, ale potrzeba cierpliwości i nakładu pracy. Zwykle jakoś po 30 dniach a nawet po 15 u niektórych pojawiają się efekty. : ) Dziś odrobiłam mój 5 dzień. Coraz lepiej mięśnie pracują, zakwasy poszły w siną dal : ) Pozdrawiam!

Witam:) ja zastanawiam sie nad rozpoczeciem A6W ale mam pytanko czy te cwiczenia zajmuja duzo czasu?? po ilu dniach widac juz jakies efekty?? oraz co jeszcze cwiczycie oprocz tego na inne partie ciala:)??pozdrawiam serdecznie:D zdolne dziewuchy z was🌻

Gość Oliwier
Alinell, dzięki za miłe przyjęcie.Widzę ze ty ekspert jesteś/Powiedz mi co robic aby cwiczenia byly mniej monotonne.Zastanawiam sie nad umiesczeniem LCD na suficie.hehe

Gość Fylgia
Musze powiediec, ze nie dalam rady. A raczej moje plecy nie daly rady. Dolne kregi zaczely dawac o sobie znac ostro i stweirdzilam, ze nie ma co sie katowac. Ale cwiczylam jakies 12 dni i musze przyznac, ze juz widzialam rezultaty. Zycze powodzenia i wytrwalosci

Gość Alinell
Oliwier, ze mnie żaden ekspert ;') Żeby ćwiczenia były mniej monotonne..hmm :') Wiesz, w sumie nie mam pojęcia, bo ja się skupiam na tym, jak mnie bolą mięśnie przy zmęczeniu, więc nie myślę o tym, czy to jest monotonne, ale żeby dotrwać do końca :') Fylgia, dobrze zrobiłaś, że dałaś sobie spokój. Jeśli zaczynają boleć krzyże, lub dolne partie kręgosłupa, to zła oznaka. Dziś mój 6 dzień.. Lucecita Anhelica de Force, zaczynaj śmiało, możesz na tym tylko skorzystać. Myślę, że efekty zaczynają być widoczne po około 12 dniach. [Czytając forum można wywnioskować :') ] Natomiast ja ćwicząc dopiero 6 dni już zaobserwowałam pozytywne wzmocnienie partii brzucha. Co do innych partii ciała. Można ABS spróbować, ew. dodatkowo rower. Wszystko w zależności od tego na czym komu zależy :') Pozdrawiam i życzę wytrwałości! :'))

czesc laski.zabieram sie za 6 weidera ale niewiem jak do tego sie zabrac!!!napiszcie mi dokladnie jak cwiczyc

Witam drogie panie;)) Ja natrafiłam na tą stronkę bo jak wszyscy męczę się z kochaną szósteczką:D i jestem z siebie bardzo dumna bo dziś 15 dzień:D już przed tem robiłam 3 razy ale najdłuzej dotrwałam 21 dni... Ale teraz konieć-robie do końca:D Aktualnie robie po 12 powtózeń i je robie w 11-12 min... no i mam pytańko czy aby nie robie tego za szybko bo jak czytałam poprzedników to przy 12 powtórzeniach mają 17 min... i Drugie pytańko czy to ze nie zwracłam jak dotąd uwagi na oddech to pogorszyło efekty?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie i powodzenia życze:))

Gość besteto
:( niestety, z powodu choroby po 10 dniach musialam przerwac. Ale efekty, male bo male, juz byly widoczne :). Brzusio bardziej jedrniutki, - 1cm w pasie, tyle samo w biodrach (tu to akurat nie wiem dlaczego ;)) oraz 1kg w dol :) Jutro jak bede sie dobrze czula to zaczynam od poczatku. Jezeli cos bylo widac juz po 10 dniach to jestem baaardzo ciekawa jak moje 'sadelko' bedzie wygladalo po 42. 3majcie sie laseczki. Dacie, tj damy rade :)

Gość besteto
Mam jeszcze pytanko. Czy ktos z was wie jak sciagnac 8ABS z tej strony http://www.megaupload.com kilka razy juz probowalam ale dupcia :( nic mi nie wychodzi, a na dodatek ona jest po angielsku :( Ew jezeli ktoras z was ma te filmiki u siebie to prosze podeslijcie mi je na moja skrzynke. z gory dziekuje i pozdrawiam