Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość spora oponka 89
a co ja mam pwieidziec ?30 dzien i ebz efektow:( ale i tak sie nie poddam!mimo ze chyba te cwiczenia nie pomogą mi to zawsze mam tą ssatysfakcje ze staralam sie...

Gość spora oponka 89
Fragile!!a co ja mam powiedziec?30dzien dzis mija,rezultatow zadnych!!brzuch ogromny,a rowniez zasypiamz pustych żołądkiem,pije czerwone i zielone herbaty!!nie jem słodyczy,nie pije piwa...na mnie nic nie działa!!!!!:(:(:(

Cześć wszystkim dziś zaczęłam ćwiczenia. Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać do końca.

Gość besteto
spora oponka 89, wiecej wiary w siebie :D pozytywne myslenie i ... wszystko bedzie ok :D Przez kilka ostatnich dni moj brzusio wygladal niczym balon a dzisiaj rano... tak jak juz wczesniej pisalam Prawie Plaski. Od tygodnia zupelnie omijam centymetr aby sie nie dolowac natomiast z czystej ciekawosci spogladam w lustro. Ono zawsze prawde powie :). A teraz dobre (bo nie wiem czy madra ;) ) rade dla tych co zaczynaja, juz koncza czy sa gdzies w polowie: OMIJAJCIE CENTYMETRY I INNE MIARKI - dozwolone dopiero po zakonczeniu A6W :p NAJWZNIEJSZE TO POZYTYWNE NASTAWIENIE - to wiele ulatwia

Malinkaa7 kibicuje Ci z całego serca:) ja dziś mam 3 dzień, a A6W zaczynam juz 3 raz....mam nadzieje ze tym razem wytrwam do konca...wtedy sie nie udalo...ale teraz sie zawzielam ha:D a ty pierwszy raz dopiero czy kolejny??

Gość Aliaska_
Brzuch a wlasciwie miesnie puchna od A6W, ale efekt plaskiego brzuch jest, a opuchlizna schodzi po jakims czasie. Ja wlasnie zaczelam 6 drugi raz, pierwszy zrobilam na wiosne i efetk byl super. Niestety przez kilka ostatnich miesiecy nie cwiczylam nic, miesnie brzucha nadal mam, ale juz nie takie naprezone, wiec zaczelam 6 od 10 powtorzen, bo teraz 6 powtorzen wydaje mi sie za latwe. No i robie te 10 powt od 3 dni, tzn w pierwszy dzien jedna seria, w drugi 2, od trzeciego do 6 dnia robie 3 itp, i juz zauwazylam opuchlizne, ale tym razem sie nei martwie bo wiem, ze zniknie, wiec i wy sie nie zamartwiajcie tylko robcie wytrwale.

Gość umbrella
zazwyczaj cwiczylam wlasciwie w nicy bo ok polnocy, ale wczoraj musialam przeniesc cwiczenia na dzisiejszy poranek!moje plecy poprostu juz nie wyrabiaja:( dzis rano zrobilam i poszlo mi sprawnie a plecy mniej bolaly! jeszcze tylko 3 dni i bedzie koniec! mam nadzieje ze nie liczy sie to jako jeden opuszczony dzien bo przeciez zrobila je z 8 godzinnym opoznieniem a to chyba nic straszniego! pprostu musialam, a mam teraz wyzuty sumienia:(

Gość besteto
Umbrella musi sie liczyc bo inaczej ta tortura ;) przedluzy mi sie o kolejne 3 dni :D :p hehe

Wczoraj zaczęłam pierwszy raz 6W, dziś 2 dzień i powiem Wam że na rysunku ćwiczenia wydają się proste ale jak się je robi to faktycznie nieźle czuć mięsnie :) Nie mam jakiegoś dużego problemu z brzuszkiem chciałabym żeby był trochę bardziej płaski i bardziej napięty, więc mam nadzieję, żę 6W mi pomoże.

Witam:) No musze się pochwalić że dziś jest moja przed ostatnia randka z Waiedrem... jutro z nim kończe, może będzie smutno ale 42 dn- już za długo z nim byłam, czas go rzucić:D A tak na serio dziś mój 41 dzień- zaraz idę się pomęczyć:) Mam nadzieje że coś w tym puchnieciu jest...bo obserwuje że on sięnic nie pomiejsza- pociesza się faktem puchnięcia;) ale zdam ralacje za pare dni- gdy sobie odpocznie:) Pozdrawiam i życze udanych i owocnych randek z Waiedrem:D

Gość besteto
Teraz juz jest blizej niz dalej do konca :D Dzien 21 zostal wykonany !!! :D Musze przyznac, ze nie bylo latwo. Z rana dopadly mnie 'babskie' dolegliwosci wiec dzisiaj zamiast kolacji NEO SPA ;) a do cwiczonek w tle francuska muzyka (miodzio :) ) pozdrawiam

Gość besteto
meggus a co bedziesz robila po 6W??

Gość lwikieł24
cześć właśnie skończyłem 40 dzień :D jeszcze 2 dni i KONIEC z 6 przynajmniej na pewien okres :) meggus jutro dla Ciebie finał :D nono - chyba nasz zakład nie będzie rozszczygnięty ;) umbrella a my się męczymy do niedzieli :D pozdrawiam - acha ja też nie zauważyłem aby mój brzuch się pomniejszył choć trochę :( choć twardszy jest :D

Gość spora oponka 89
megus!proponuje zrobic rpzerwe z jakies 2tygodnie:) a potem robic codziennie brzuszki,ja przynamnije mam zamiar tak robic...tylko nie wiem ile brzuszkow dziennie tzn. półbrzuszkow(bo ja wole półbrzuszki) robic!! wiec czekamy na relacje od ciebie jak tam efekty:)

Gość spranka
JAsne, że w tym puchnięciu cos jest!! Dopiero po 4 dniach skończenia a6w zauważyłam, ze spodnie mi są luźniejsze i zarys mieśni się zaostrzył. Tylko nie wiem po co ja się tak męczyłam przez te 42 dni jeśli w naszej szkole od poniedziałku obowiązuje zakaz chodzenia w bluzkach odsłaniających brzuch??!!!

Nie przerywajcie ja po 3 dniach zauważyłam efekty. Teraz jestem na 9 i rano widząc swój brzuch jestem bardzo zadowolna-gdy napne mięśnie widać robiącą się w dół kreśke i lekkie po bokach, a co najważniejsze zauważyłam że uzależniam się od ćwiczeń. Są cięzkie, ale wczoraj zdałam sobie sprawę, że moję mięsnie są już bardziej wyrobione skoro ta sama seria nie sprawia mi tak samo mocnego zmęczenia jak na początku. Jednak dalej się pocę i jest mi gorąco ;) Podnoszę wyżej nogi tzn że mięsnie są bardziej wyrobione :P A i wogle brzuch jest lekko opuchnięty, ale czuje się twarde mięśnie. Ja nie stosuje żadnej diety, nie jem po godzinie 18. A i zroibłam sobie zdjęcie przed, żeby pokazać wam efekty i zmotywować innych ludzi, którzy pomogli mi zmotywować się;) Dziękuje :) Dzisiaj będzie dzień nr 10 ;) Pozdrawiam :*

Gość Oliwier
Witam wszytkich ponownie. Moni dziadziusiem jeszcze nie jestem , tatusiem też:)/Niedawno stukneła mi ćwiarteczka. zaraz zaczynam 13 dzień. Wczoraj wieczorem dopadla mnie grypa.Mała gorączka-nie byłem w stanie przystapic do ćwiczeń/Ale teraz wstałem o 5 rano żeby sie trochę pomęczyć( na 6 mam do pracy)/ kurcze nie wiem skad u mnie tyle zacięcia-zeby wstawac tak wczesnie i robic a6w zamiast smacznie spac.Nie poznaję siebie:). Ale to chyba dzieki temu forum.Też sie nie poddam!!! Ok .zaczynam orkę. MIłego wekendu towarzysze A6W :)

Gość Oliwier
ok.Po wszytkim.13 dzien za mna Lepiej mi sie cwiczyło niz wieczorami.Chyba jednak lepiej jest rano cwiczyc. Roxxane Twój pomysł ze zdjęciem jest bardzo odbry.ja też o tym myślałem.Może bysmy wszyscy sobie zrobili zdjęcia przed i po A6W i sie powymieniali albo pokazali na stronie www. To by było jescze bardziej motywujące i pomocne. Co wy na to?? Co chodzi o efekty.Napewno są!!! Moim zdaniem problem jest w ilosci posiadanej warstwy tłuszczyku.Czym wieksza tym mniej miesnie widać.Wtedy sama a6w moze nie wystarczyc.Mimo ze nazywa sie aerobiczna to jednak te cwiczenia sa statyczne.Dolozyc do tego trzeba bieganie codzienne.Wtedy kazda z was zobaczy pożadane efekty.

Gość spora oponka 89
tyle ze ja np.nie mgoe biegac:( po za tym jestem chuda,wiec dieta czy jakeis cwiczenia byly by troszke śmieszne,skoro ze mnie taki szkielete z brzuchem!!:(

Witam;) Dziś jest mój wielki dzień:D kończe szósteczkę... Hehe powiem wam, że 25 to moja naprawdę szczęśliwa liczba i dziś się skapnęłam że też 25 listopada jest;) Co będe robić po- sama nie wiem... Ale wiem jedno, że siedzieć bezczynnie napewno nie będę:D Spora oponka 89- aż 2 tygodnie przerwy- hehe przyznam, że nie wiem czy teraz będę mogła tyle leniuchować;) Tak mnie ta szóstka zmieniła:D Za tydzień rano się dokładnie zmierze i zdam ładnie sprawozdanie:D Iwikiel wiesz cieszy mnie że nie zostało rozszczygnięte bo doszliśmy do celu:D a te piwko to było motywacja dla ciebie bo powiem ci, że prawnie to ja pić nie mogę:D:D 18 jeszcze nie stuknęła:P (a zresztą to i tak nie lubie:D ) POzdrawiam wszystkich baaaaardzo gorąco i życze wsyzstkim powodzenia;) ale jeszcze was odwiedze ;)

Gość brzuszekipaluszek
Czy po jednym dniu przerwy trzeba zaczynać od nowa??? jak myślicie? Wczoraj dopadlo mnie lenistwo jak wrociłam z imprezki, zasnelam... I co teraz?? Zaczynac od nowa? Jestem dopiero po 4 dniu. Poradźcie cos.

Gość lwikieł24
no skoro jesteś niepełnoletnia to rzeczywiście nie wolno Ci pić alkocholowych napojów ;) - ale herbate mogłabyś napić :D gratulacje z wytrwałości no i będziemy czekać na relacje z wyników ;) pozdrawiam :D a ja dopiero jutro kończe :D

Gość spora oponka 89
meguss no to moze zrób przerwe chociaz tydzien!:)po z atym gratuluje wytrwałosci!! w sumie to A6W wciaga:):)

Gość Oliwier
dzien 14 za mna:). Fragiel88, chyba nie zrezygnowałaś?? Miłego wekendu dziewczyny:)

do brzuszekpaluszek:jeden dzien przerwy mozna miec, byle nie wiecej, wiec rob dalej:) ja dzis zaczynam 16 powotorzen,ostatnio cwicze wieczorami bo tak jakos rano nie wychodzilo i stanowczo jest trudniej!czlowiek wieczorem calym dniem zmeczony, nog sie w ogole nie chce podniesc!! pozdrowienia dla wszystkich!!

Ja dziś robilam pierwszy raz 3 serie to mój czwarty dzień. Myślałam, że te ćwiczenia będą łatwiejsze ale jak się je robi to dopiero się czuję wszystkie mięśnie mam nadzieję że mięśniemi się troszkę wyrobią i będzie trochę łatwiej. Pozdrawiam wszystkich :)

Gość lwikieł24
właśnie skończyłem A6W :) wszystkim którzy robią ćwiczenia życzę dużo powodzenia i samozaparcia bo to jest najważniejsze :D pozdrawiam i do zobaczenia bo za pewien czas napewno znów zacznę 6

Gość magiagi
Kurcze tak sobie siedzę i czytam wasze wypowiedzi na temat A6W i myślę, że od dziś zacznę, mój trener mi powiedział, że przy moich gabaretach jak uda mi się skończyć ten trening to będzie kaloryferek jak się patrzy ;). Najgorsze jest to, że rzeczywiście wolałabym coś bardziej na dolne mięśnie brzucha ale niestety na to to jedynie podciąganie nóg do góry najlepiej działa, na specjalnej ławeczce lub przy drabince. Trzymajcie kciuki!!! Pozdrowionka ;)

Gość umbrella
skonczylam! skończyłam!skonczylam! 42 dni ciezkich cwiczeń za mna! teraz poczekam kilka dni az zejdzie opuchlizna i zobacze moj piekny brzuszek! wiem jednaj juz dzis ze bylo warto! narazie mam 2 cm mniej w obwodzie (a licze ze to nie wszystko), brzuch jedrniejszy i przede wszystkim ogromna satysfakcja ze mi sie udalo wytrwac! teraz robie kilka dni przerwy! pozdrawiam wszystkich i trzymam za was kciuki!

Gość Fragile88
Oliwier! Pewnie,że nie zrezygnowałam,idziemy łeb w łeb,nie dam Ci tej satysfakcji,ja TEŻ dam radę. Tymbardziej,że po chwilowym załamaniu widzę efekty :) Dziewczyny!( I chłopcy...) Nie załamujcie się,jesłi nawet po dwóch tygodniach nie zauważycie efektów! Ja sie naczytalam,że po 9 juz widac miesnie i w ogole,magia...Ale tak sie nie da. U mnie dopiero ze dwa dni temu zauwazylam efekty,ale w mysl Besteto( Buzi dla niej :* ) omijam cm i jestem zadowolona,ważne,że spodnie zlatują ;) Niedługo zacznę zbierać kasę na nową garderobą,bo moja obecna robi się przyluzna Nareszcie. A cwiczenia nie sa tak trudne,bo z kazdym kolejnym dniem nabiera sie kondycji! Łebki do góry! ;) Pozdro dla wszystkich wytrwałych :*