Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajko 31

nieprzytomna, śpiąca i słabokontaktująca-dlaczego?

Polecane posty

Gość kajko 31

mam ten problem od wielu lat, kawa pomaga ale na krótko. Cisnienie tak śrenio 120/70, 110/60. Cholera mnie bierze juz , na niczym się nie mogę skupic. Jesli ktos z Was ma podobnie, wpisujecie się jak sobie z tym radzicie i dlaczego tak się dzieje. Za tydzien wracam do pracy po dłuższej przerwie( wychowuję małą óreczkę). Nie chcę żeby ktoś pomyślał ze jestem leniem, że mi się nie chce pracować :( Chcę być aktywna, już nie mam siły się z tym męczyć dłużej ............

Gość kajko 31
nikt mi nie podpowie? :(

Gość podobno
żeń szeń pomaga, tez musze sprobowac bo mam podobny problem

ja w podobnych sytuacjach piję napoje typu „Red-bull”. Mnie pomaga. :)

Gość kajko 31
chyba też zacznę pić bo nie wiem jak ja ma funkcjonowac normalnie :( ale wiecie może dlaczego tak się dzieje?

Gość ex_
Ja też taka byłam i to całe życie, ale teraz to sie zmieniło,wstaję rano bez bólu i zasuwam do dziesiątej wieczór bez konieczności jakichś specjalnych poświęceń.Chcesz wiedzieć jak?Zadzwoń do mnie:608 17 79 58

podobny problem mam od lat, prawdopodobnie przyczyną jest za niskie ciśnienie krwi. Ale u ciebie z podanych wartości ciśnienia wynika, że masz je dobre. Spróbuj zmierzyć w momentach gdy tak bardzo chce ci się spać, może masz skaczące?

Gość kajko 31
magdalenazet badania mam super, książkowe. Hormony tarczycy robiłam jakieś dwa tygodnie temu, też wyszły w normie. Ale ja odkąd pamietam tak mam :( Zdarza się że są dni a nwet tygodnie gdzie jest normalnie. Natomiast ten stan nasila mi się wczesną wiosną. Wiecie pewnie same jak okropnie człwiek źle się czuje z tym. Idąc ulicą pzrestaje zauważac znajomych bo nie mam siły gadać, mam wrażenie jakby mi się wszystko śniło. ex_ bardzo chętnie bym do Ciebie zadzwoniła ale teraz mam dołek finansowy :( dlatego muszę wrócić do pracy :( może napiszesz mi na forum jak dałas sobie z tym rade, bardzo byłabym Ci wdzięczna. uwierzcie mi, ja nie chce tak żyć :(

to dobrze, że badania są ok. Nie wiem co ci poradzić. Może jesteś bardziej poddatna na warunki atmosferyczne, przesilenia wiosenne i jesienne. W aptece jakieś środki homeopatyczne powinni ci doradzić. Ja mam zawsze niskie ciśnienie, a jak mi jszcze spadnie to czuję się jakby mi ktoś deską w łeb walnął, współczuję ci jeśli ty masz tak przez większość życia. Pozdrawiam.