olivka251 0 Napisano Marzec 28, 2006 Prosze o informację co można zabrać ze sobą do WB? Pytam dokładnie o produkty spożywcze. Czy są jakieś problemy na granicy? Wyjeżdzam do szkoły na 4 miesiące. Mam celiakie (nie jadam produktów mącznych) potrzebuję zabrać ze sobą trochę pieczywa bezglutynowego typu \"wafle popcornowe\" itp. wiem zę na pewno można to też tam kupić, ale dopóki się nie zadomowie wolę mieć niewielki zapas. poradzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfedx1803 Napisano Marzec 28, 2006 Niewiele moge ci pomoc bo teraz na granicach "powariowali" w zwiazku z ta ptasia grypa. Na pewno wszystkie produkty ktore sa pakowane hermetycznie tzn. puszki - co do reszty - trudno powiedziec. Najlepiej zadzwon do celnikow na lotniskach lub przejsciach granicznych - na pewno tam uzyskasz jakies szczegolowe informacje. Byc moze ze w zwiazku z twoja choroba masz jakies wieksze prawa do przewozu niektorych produktow. Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asystent KierownikaPodszywaczy 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niiiinv Napisano Czerwiec 28, 2006 e tam, ja brałam ostatnio krakowską suszoną, i inne kiełbaski, nikt mnie nie sprawdzał, dodam jeszcze ze lecialam samolotem, nie wiem jak jest w przejazdach autokarowych, bierz kiełbasy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzybzy Napisano Czerwiec 29, 2006 Po pierwsze nie można przez granicę przewozić żadnej żywności tyle co w torbie podręcznej na czas podróży. Po drugie w WB kupisz wszystko, oczywiście zależy w jakim mieszcie zamieszkasz ale np u mnie są polskie sklepy. Po trzecie nie kupisz tu białego sera, kiszonych ogórków, kapusty kiszonej i wielu wielu polskich rzeczy. :) Podaję link do polskiego sklepu w Londynie zamawiasz w internecie i przywożą do domu www.bocian.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzybzy Napisano Czerwiec 29, 2006 kurde chyba nie tak a raczej tak www.bocian.co.uk nie wiem ale na pewno bocian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzybzy Napisano Czerwiec 29, 2006 teraz jest super to na pewno to WWW.BOCIAN.CO.UK polski sklep na telefon w Londynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku miku na patyku 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 Ser bialy, kiszone ogorki i kapuste mozna kupic w polskich sklepach, albo u Hindusa, no bialego sera Hindus nie ma, ale te kiszonki to na pewno!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ser bialy jest Napisano Lipiec 1, 2006 nawet u pakistana,wszystko mozna kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2018 Zabierz dokumenty z dokumencika! Uwierz mi:warto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach