Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZMYSLANIA ZA A NAWET PRZECIW

Mieszkanie na poddaszu - co myślicie?

Polecane posty

Gość gość
na poddaszu przede wszystkim powinniśmy pomyśleć o dobrej izolacji, bo w lecie można się niezle ugotowac w takich warunkach. Jeżeli poszukujecie dobrych specjalistow z zakresu materiałów do budowy i remontu dachu to zdecydowanie mogę polecic www.dachstyl-ryki.pl

Gość gość
fajne okna dachowe można znaleźć na bauen.pl

Gość gość
Nie ma lepszego materiału niż pianka pur moim zdaniem, raz że jest trwała i wydajna, a dwa że ekologiczna i zdrowa nie jest to materiał w żadnym stopniu trujący tak jak kiedyś się izolowało...Natrysk do swojego nowego domu zamawiałem przez doskonalaizolacja.pl i też plusem pianki jest to, że można równie dobrze stosować w starym budownictwie a nie tylko w nowym.

Gość gość
Mieszkanie na poddaszu ma swój urok, al nie ma co ukrywać, że nie jest to prosta do zagospodarowania przestrzeń :) Cieszę się, że powierzyłam prace budowlane i projektowe w pewne ręce, bo efekt jest niesamowity! Polecam Perfect Construction!

Gość gość
perfect construction i katarzyna kazojć to złodzieje, nie polecam

Gość GiiGii

Na poddaszu to może nie, ale lubie wysokie budynki i dlatego kupiliśmy mieszkanie na samej gorze studia morena, widok na będzie swietny