Magda999 1 Napisano poniedziałek o 17:18 Jaką maksymalnie różnice wieku tolerujecie w związku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 36 Napisano poniedziałek o 17:40 Tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 1 Napisano poniedziałek o 17:42 5 lat okej, ale serce nie sługa i może być więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda999 1 Napisano poniedziałek o 17:50 Ciekawe, też mi się wydaje że to zależy od wieku. Czym człowiek jest starszy czym ma to mniejsze znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 551 Napisano poniedziałek o 18:00 6 minut temu, Magda999 napisał: Ciekawe, też mi się wydaje że to zależy od wieku. Czym człowiek jest starszy czym ma to mniejsze znaczenie Zależy o jaką barierę wiekową pytasz? W sensie, że Ty starsza od tego wybranka, czy wybranek starszy od Ciebie? Obstawiam, że trafiła Cię strzała amora i masz dylemat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda999 1 Napisano poniedziałek o 18:02 Jestem dość młoda, także raczej ktoś starszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 551 Napisano poniedziałek o 18:03 1 minutę temu, Magda999 napisał: Jestem dość młoda, także raczej ktoś starszy To w czym problem? Bierz i działaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda999 1 Napisano poniedziałek o 18:05 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: To w czym problem? Bierz i działaj. Czasami lepiej się zastanowić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 36 Napisano poniedziałek o 18:05 Zeskrinowane dla nimfetki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 551 Napisano poniedziałek o 18:08 1 minutę temu, Magda999 napisał: Czasami lepiej się zastanowić Nad czym? Że ten facet jest w wieku Twojego ojca? Czy, że jest żonaty Skoro już na początku pojawiają się wątpliwości, to raczej coś nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda999 1 Napisano poniedziałek o 18:15 Nie jestem w nikim zakochana, po prostu sprawdzam różne opcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 451 Napisano poniedziałek o 18:24 8 minut temu, Magda999 napisał: Nie jestem w nikim zakochana, po prostu sprawdzam różne opcje 11 cm to jedyna słuszna opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 451 Napisano poniedziałek o 18:35 Na skrzynkę mam blok. Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 551 Napisano poniedziałek o 18:36 19 minut temu, Magda999 napisał: Nie jestem w nikim zakochana, po prostu sprawdzam różne opcje Tego nie da się przewidzieć i ustalić w wcześniej jakiś scenariusz. Prowokacja marna. Masz jeszcze miesiąc wakacji i sio do szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 149 Napisano poniedziałek o 18:38 2 minuty temu, Malowany napisał: Na skrzynkę mam blok. Hej Leżak podobno odblokowuje za zdjęcia genitaliów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda999 1 Napisano poniedziałek o 18:39 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Tego nie da się przewidzieć i ustalić w wcześniej jakiś scenariusz. Prowokacja marna. Masz jeszcze miesiąc wakacji i sio do szkoły Wypraszam sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 451 Napisano poniedziałek o 18:40 1 minutę temu, Danger napisał: Leżak podobno odblokowuje za zdjęcia genitaliów. Sam umiem, ale po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 36 Napisano poniedziałek o 18:43 Magdalena znawczyni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 85 Napisano poniedziałek o 18:45 4 minuty temu, Magda999 napisał: Wypraszam sobie Jak tam Klaudia to wujek tatusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 551 Napisano poniedziałek o 18:46 7 minut temu, Danger napisał: Leżak podobno odblokowuje za zdjęcia genitaliów. Mnie zablokował na dwóch nickach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano poniedziałek o 19:51 Moim zdaniem plus minus 5 lat, a gdy uczucie wielkie to i więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 55 Napisano poniedziałek o 19:59 Nie ma reguły bo ludzie są bardzo poyebani i jak trzymasz się systemu to możesz przegapić jak coś poczujesz, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 149 Napisano poniedziałek o 20:01 7 minut temu, Daniel86 napisał: Moim zdaniem plus minus 5 lat, a gdy uczucie wielkie to i więcej. A 2 tygodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 392 Napisano poniedziałek o 21:14 3 godziny temu, Magda999 napisał: Jaką maksymalnie różnice wieku tolerujecie w związku? ja 60 ona 17, dopoki jest giètka i malo je to ją toleruje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano wtorek o 07:18 11 godzin temu, Danger napisał: A 2 tygodnie? 2 tygodnie to żadna różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 551 Napisano 10 godzin temu Do 12 lat różnicy Oczywiście facet musi być młodszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 23 Napisano 7 godzin temu do 12 lat mlodsza i od 50 lat starsza xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach