Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoninka

d o r a d ż c i e p l i i i i s!!!!!!!!

Polecane posty

Gość antoninka

otóż...biorę tabletki regularnie co do minuty:P zwykle okres w 7dniowej przerwie dostawalam we wtorek(dzis wtorek a tu nici:( ) podczas tego cyklu byłam przeziębiona,miałam tez problemy z żołądkiem(wzięłam raz lekarstwo o którym opinie są rózne-tzn obniża skuteczność lub nie obniża) z moim Miskiem poszalalam przy 20 tabletce(piątek)...bolą mnie piersi mam humory tylko nie wiem czego to objaw:/ help

Gość novynettka
nie martw się okres przyjdzie jutro rano, ja tez zawsze dostawałam we wtorek, nagle wtorek 23 schiza jestem w ciąży jutro robię test, rano ufff, ale ulga... wszystko będzie cacy:) pozdrawiam

Gość antoninka
tez stosuje novynettki ale sie boooje strasznie:/ i jestem bardzo niedobra dla otoczenia :(

Gość sorki za pytanie
z innej beczki:) Jestescie zadowolone ztych tabletek?

Gość novynettka
ja wlasnie biore 12 tabletke, a sutki mnie bolą niemiłosiernie...a tak w sumie to jestem zadowolona. tez mialam takie schizy (na początku - biore juz rok) i czesto tez mi przemyka mysl, a jesli, ale przestalam sie stresowac. bedzie dobrze... nie denerwuj sie to nie ma sensu:*

Gość antoninka
tabletki są świetne noo minusem jest to ze przed okresem jestem wredna jak nikt:P :)

Gość antoninka
Novynettka dzieki :*

Gość novynettka
wiem cos o tym, zawsze informuje faceta,ze za tydzien okres, i naprawde jestem wredna, nagle placze, potemmm jestem smutna, co za swir ze mnie, a jesli masz juz teraz burze hormonow boli Ciue wszystko wiec wielka czerwona fala nadchodzi..:))))

Gość sorki za pytanie
a czy poprawily wam cere?

Gość antoninka
Moj ma mnie zawsze za swira:P :):) i tez wie jak wtedy jest,ale kurcze mam wyrzuty bo Go ranie,mam głupie odzywki noi prowokuje...:/

Gość novynettka
antoninka nie ma sprawy, wiem ze to pomaga, bo na poczatku tez stresy ostre przechodzilam i te forum pomagalo mi przetrwac, co do cery, to ja nigdy nie mialam problemow z cera, od czasu do czasu jakis wyprysk, i tak samo jest aktualnie, choc troche czesciej niz przed braniem

Gość novynettka
ja go sprawdzam, testuje, krzycze, prowokuje i zawsze po okresie prosze go zeby sie na mnie wydarl jesli jestem niedorzeczna:)) probuje nad tym zapanowac, ale jak tylko cos nie idzie po mojej mysli to ...placz zgrzytanie zebami,a potem mysl jaka jestem niezrównoważona:))ale powiedzial ze kazdy tydzien nerwow jakos przejdziemy i on mi pomoze, ale ja nawet tyle cierpliwosi nie mam na samą siebie, więc się izoluję oid niego, a potem on mówi, że znów mi odbija, bo sobie cos uroiłam coś nieskładnie, ale chyba zrozumiale

Gość antoninka
cera poprawila sie :) naprawde widac roznice:)

Gość sorki za pytanie
bo wiecie ja bralam, harmonet, ze wzgledu na mala dawke hormonow Jednak dostalam przez nie wielkich "bobow" na szyi i twarzy masakra Nie mam cudnej cery, ale wiedziec max 5 syfkow, moze 6, czasem 2 roznie bywa:) a po harmonecie, mnie tak wywalilo, najgorsze ze tego sie nawet nie dalo wycisnac, pomine to ze rpzez cale 3 opakowania, tak mnie bolal, brzuch ze az zdychalam, ale dzielnie to znosilam:) Jednak musialam z nich zrezygnowac Niby teraz mam brac jeanine, ale wyczytalam tyle zlych opini:( Skoro ludzie cwiczac i bedac na diecie, ( z powodu uprawianego sportu) tyja po nich 8 kg :| to mnie zniecheca na dzien dobry... A te wasze tabletunie, ktorej sa generacji?

Gość novynettka
wiesz co nie znam sie na tych generacjach, ale chyba II - nie jestem pewna.. ja teraz mam tak jakby popękane naczynka pod skórą, ale o nie od tabletek, ale chyba od twardego zarostu mojego faceta:)) i długo schodzi takie podrażnienie... ja niestety też przytyłam, powolutku przez rok 6 kilo, i w żadnym wypadku nie mogę ich ruszyć.. niestety nie mogę Ci pomóc jhakie dobre sa na cerę tabsy... mojej siostrze cera sie poprawia po trójfazowych, i to przypadkiem się okazało, bo po jednofazowych wymiotowała.. to chyba jest na zasadzie prób i błedów:/ ale życzę powodzenia:)))

Gość sorki za pytanie
no wlasnie, chyba tak bede musiala szukac :( chociaz to takie meczace:| Szkoda ze wszystkie nie dzialaj tak samo:) hehe nie bylo by kolopotu, Mimo to dziekuje za pomoc !

Gość novynettka
jak mogę to pomogę:)) a ty antoninka jak dostaniesz okresu to napisz, bo zawsze jestem ciekawa tej radosnego wydźwięku że dostałyśmy okres, chociaż zazwyczaj żadna z nas na niego narzeka

Gość jeanine23
hej do \'sorki za pytanie\' - ja biore Jeanine juz 5 opakowanie i nie zauważyłam żadnych negatywnych skutków. Nic nie przytyłam, czuje sie bardzo dobrze. Cera super. Bóle miesiączkowe są o wiele słabsze, jak i samo krwawienie. Ja nie moge sobie wyobrazić lepszych tabletek. a co do tych 8 kg to.... hmmmm.... ja mysle że nie dowiesz sie prawdy jeśli sama nie sprubujesz bo tabletki inaczej działaja na każda dziewczyne, jedna przytyje inna nie. do \'antoninka\'- ja tez tak miałam kilka razy z tym okresem :-/ ale nie martw sie jutro bedzie napewno :-)

Gość antoninka
dziekuje dziewczynki,mam nadzieje ze bede mogla tu niebawem piszczec z radosci,całuski

Gość antoninka
Novynettka dostałam!:):) ufff i juz wredna nie jestem :)hurra:) buziaki