Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literka

LOGOPEDIA

Polecane posty

Gość literka

hej! jest ktoś kto studiuje logopedie podyplomowo bądź na studiach 5letnich?!?!?!? mam duuuużo pytań ;))) zamierzam wkrótce złozyć papiery na podyplomowe ale nie wiem czy podołam.....

Gość zębulka
uppppp też ejstem zainteresowana

koncze teraz pedagogike z logopedia, a chce po mgr zrobic 2-letnie podyplomowe,z neurologopedii, ale bedzie chyba ciezko...ma ktos doswiadczenia w tej dziedzinie?

Gość literka
hej, wreszcie ktoś cosik napisałam odnośnie logo... u mnie na uczeln czyli na Akademii Pedagogiki Specjalnej w wawie jest i dzienna logopedia i podyplomowa, neuro też jest. Ja zamierzam teraz podyplomowo logo ale boje się że nie dam sobie rady dlatego szukam kogos kto studiuje podyplomowo logo.... www.aps.edu.pl tam jest wykaz kierunków

hej..ja mam pytanie,czy jesli mialo sie operacje na rozszczep podniebienia i do 12roku zycia chodzilo sie do logogpedy ter juz nie:p(mam 16lat) to moge swą mowe jej dziwna barwe poprawic poprzez takie cwiczonka w domu?

Gość swe
a kto wie cos o podyplomowej logopedii w Poznaniu?f

Gość fgdhdh
jgbk

Gość Odetta
Ja jestem z Katowic i też chciałabym isc na logo lub neurologopedie podyplomową na razie się zastanawiam jaką uczelnię wybrać? Czy ktoś w ogóle studiuje ten kierunek podyplomowo???

Gość literka
mnie interesuje Waw dokładnie APS podyplomowe logo...

Gość literka
FURIOUS---> jestem na 95% pewna iż możesz poprawić barwe głosu!! ALe jeśli sama chcesz się tym zająć to musisz być bardzo systematyczna!!!Ciagle i ciągle trzeba ćwiczyć..