Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amatorrka

bardzo prosze o pomoc - adope photoshop

Polecane posty

Gość amatorrka

Czy ktos orienuje sie na tyle, zeby mi pomoc i napisac, jak zdjąc orginalne tło na zdjeciu i zastapic je innym np. jednokolorowym? Bardzo mi n atym zalzy a sama sobie nie radze. Dziekiz gory:)

Otwierasz fotkę, lassem magnetycznym (albo inaczej) wycinasz postać i tworzysz ją na nowej warstwie. (możesz wytnij - wklei na nowej) tworzysz tło (lub otwierasz nowe, z fotki) i wklejasz. Możesz rówież dostosować krycie w zakładce o tej samej nazwie (przeźroczyste, pół.... itd.). Można również rozmazać tło ay było niewidoczne (niby warstwa) - otwierasz fotkę - tworzysz kopię (nowa warstwa) filtr - rozmycie - rozmycie gausowskie z promieniem X (przetestuj żeby tło stało się na tyle rozmyte żeby nie było widać co tam jest) następnie gumeczka ze słabym kryciem (np 25%) wymazujesz postać i poprawiasz z pełnym kryciem gumki. Na koniec złączasz warswy.

Gość skoro lekarz zapisał to
obrazek - dopasuj - kontras zrób czarno-białe i następnie zapisz zmiany

Gość skoro lekarz zapisał to
cya nie o to chodziło.........sorry!

Gdyby jakieś problemy to na email w moim profilu. Możesz wysłać też fotkę do jakichś tam poprawek to na jutro zrobię, tylko opisz dobrze co ma być zrobione. Ps. nie robię fotomontażu ze zdjęć nieznajomych mi osób. Oczywiście gratis.

Gość amatorrka
wielkie dzieki, sprobuje cos powalczyc w domu, a jak mi sie nie uda to skorzystam z Twojej propozycji:D