Gość teza Napisano Marzec 29, 2006 Powiedzcie mi proszę jak pachnie Sun Moon Stars Lagerfelda - akurat jest w promocji w Rossmanie. Z czym można skojarzyć ów zapach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pianka 0 Napisano Marzec 29, 2006 Wprawdzie nie mam tego zapachu ale tu jest dość dużo recenzji tych perfum:http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=44b7675394d20e631b445408f1d04ae1&cmd=details&itemid=5903 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teza Napisano Marzec 30, 2006 dzięki Pianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissUkraina 1 Napisano Marzec 31, 2006 Kocham ten zapach... Biala roza, frezja, nuty rumianku, wanilii, pizma, gruszki, kwiatow polnych, aromat cieplej letniej nocy, uwodzicielski, kuszacy, niepowtarzalny... Pamietam Tata przywiozl mi kiedys z Belgii maly flakonik. Do dzis ta buteleczka stoi u mnie na stole... Patrze i wspomnienia wracaja. Koniecznie kup !!! Bedziesz oryginalna ! Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach