Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listki

co myślicie o ludziach ktorzy nie mają przyjaciół i znajomych ?

Polecane posty

zabaweczka - ja kazde spojrzenie odczytuje jako wrogie, mam wrazenie ze kazdy sie na mnie gapi, ze zaatakuje mnie, jezu chyba sie nie zmienie:(

zabaweczka Chyba każdy zna słowo \'sparzyć się\' na ludziach i wiadomo, że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi, po pewnym czasie się o tym zapomina i nie wolno pozwolić sobie na taki sam błąd , uczymy się na własnych błędach oczywiście ale jest kwestia tak zwanego zaufania , jeżeli mnie ktoś pomógł to ja też pomogę nawet podwójnie i do kwadratu , w końcu należy komuś zaufać :) Wykorzystywać się nie wolno. Moim zdaniem kobiety często popełniają pewien błąd, liczą na to że jej facet się zmieni , że już nie będzie pił i kobiety bił i kobieta wierzy w to, ponieważ on tak pięknie przeprasza a za chwilę znowu obrywa solidnie , czy nie jest tak, że kobiety lubią drani i lgną do nich jak do miodu ?

Gość że lepiej takich omijać

kuglarz - masz racje, ale zauwaz ze to nie jest takie proste,sparzylamsie okolo 10 razy na laskach,nie dogaduje sie z wlasna matka i nie potrafie juz zaufac kobiecie, facetowi tak,ale lasce nie, z drugiej strony pragne miec przyjaciolke, i sie moc zwierzac, miec pewnosc ze nie wykorzysta mnie... jak sie sparzyles kilka razy to ciezko jest zaufac po raz kolejny :(

*Mania* , tu na forum już były setki komentarzy na ten temat, że kobiety się 100 razy lepiej dogadują z facetami , ponieważ faceci są bardziej konkretni , to jest pewne, że facet niechętnie pójdzie z kobietą na zakupy do ciucholandu ale przynajmniej to co opowiesz facetowi to zatrzyma dla siebie , natomiast to jest normalne zjawisko , że kobiety są zazdrosne o swój wygląd, o swoich facetów, kobiety plotkujące między sobą to jest moim zdaniem norma, zaufasz koleżance i ona już ma na Ciebie haka, takie życie :)

wiem, ze takie zycie, beznadziejnie ludze sie, ze moze gdzies kiedys jest jakas laska ktora nie bedzie wredna na mnie, nie bedzie podbierala mi faceta... ze bedzie ok... :( buu...

Gość znajdź koleznaka
która z urody będzie 9/10 gdy ty jesteś 5/10. Wtedy będzie cię lubić :D 🖐️

Gość więcej skromności siostro
:D mam pomysł ;) zakumpluj się z Dodą :classic_cool: 🖐️

a czemu wiecej skromnosci? ze niby wszyscy sa tacy skromni, nie osłabiaj mnie ty ktosiu! heh..

Gość bo jaka normalna
dziewczyna chce mieć ładniejszą znajomą, żeby za nią wszyscy faceci latali. Przegrałaś życie 🖐️

*Mania* , już się połapałem w czym rzecz i powiem Tobie tak, że jeżeli spotykałaś się z jakimś facetem i ten facet pobiegł do Twojej koleżanki jak kot za myszą to znaczy , że oni nie są warci Ciebie , zapewne już jednego jesteś pewna, że straciłaś faceta i koleżankę ale pomyśl sobie, że teraz masz problem rozwiązany , to Ty jesteś górą a oni udowodnili oboje kim są dla Ciebie. Jestem przekonany, że jak spotkasz faceta, który zrozumie Twoje WNĘTRZE to nie odejdzie od Ciebie , nigdy nie ufaj przystojniakom .

ale pierdo***isz, wtraciles sie do rozmowy a nie wiesz o co biega, no comment pa!

kuglarz- ale ja mam faceta i jest gites z nim, nie lata za innymi, mi brakuje przyjaciela/ciólki rany no, chce poplotkowac, pochodzic na zakupy itp. :P

Gość kikakika
a ja miałam przyjaciela - faceta. mówił mi bardzo czesto ze za mna przepada itp. Ja sie w nim zakochałam, mysle ze on we mnie tez, ale w odpowiednim czasie nic z tym nie zrobiłam (od wielu lat jestem z jego komplem i dlatego) i teraz brakuje mi go bardzo ale nigdy nie bedziemy razem:(