Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z perłą

maseczka oczyszczajaca i zwęzająca pory - jaka?

Polecane posty

Przyszedł czas żeby oczyscić i zwężyc moje pory. Ostatnio przyjrzałam sie wojej twarzy i oniemiałam. Okropnosć - tyle dziurek wszędzie. Mam neistety wrażliwą cerę wiec nie mogę stosowaćsilnych środków. Dizewczyny poradźcie...co kupic? Dodam ze nadal mam sklonnosci do trądziku oraz rozszerzone naczynka.

Gość ibidem
Moze glinka? Zolta na przyklad?

Gość słonica bez cyca
maseczka z płatków owsianych: kup w sklepie najzwyklejsze płatki owsiane, zmiel w młynku do kawy na drobny proszek, zalej wrzącą wodą, tak żeby stworzyć taką gęstą lepką konsystencję. I gotowe! im gęstsze tym lepiej. Ja nakładam na buzie chyba z pół centymetra, trzymam z 15 - 20 minut. Cera jest od razu odświeżona, kolor skóry jakiś taki ładniejszy, pory zwężone, skóra jakby nawilżona, pulchna. REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!11 Polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!1 ja stosuję codziennie. Też mam problemy z trądzikiem, a przy tym wrażliwą skórę skłonną do przeuszania. Dla mnie rewelka.

Gość słonica bez cyca
gdzieś też wyczytałam że kapusta kiszona rewelacyjnie zwęża pory, ale jeszcze nie próbowałam

Gość mała Miiiiiiiiiiiiiiiii
płatki naprawde działaja:! popieram:D

Gość cuuuu
ja stosuję dr eris maseczkę zwężającą pory z serii Lirene

Gość STS
ja słyszałem ze bardzo dobra jest maseczka z drozdzy:D!

Dzisiaj byłam w Rossmanie i była promocja maseczki Erisa Lirene zwęzającą pory - kupiłam. Zobaczymy czy cos pomoze, a o płatkach wcześniej nie słyszałam, ale spróbuję na pewno.